Oldal frissítése

Plantronics Backbeat FIT Bluetooth Headset - kék

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Plantronics Backbeat FIT Bluetooth Headset - kék

Teljes stabilitás és tartósság

A P2i nanotechnológiás védőbevonat mindig nagymértékű vízállóságot biztosít: védelmet nyújt az eső, a fröccsenő víz és az izzadtság ellen, így semmi sem állhat az edzésed útjába. A vezeték nélküli Bluetooth technológiának köszönhetően pedig többet nem kell az összegubancolódott kábelekkel bajlódnod.


Mozgásra tervezve

. A fülhallgató rugalmas és kényelmes külseje lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú testmozgás során viseld. Az egyszerű hívásfogadó és zenevezérlő gombok segítségével mozgás közben is vezérelheted a zenéidet, vagy fogadhatod a beérkező hívásaidat. A csomag részét képező neopren telefon tok megfelelő tároló helyet biztosít a fejhallgatódnak és az okostelefonodnak egyaránt.


Tökéletes hangzás, zajok nélkül

A nagy teljesítményű hangszórók tökéletes hangzást garantálnak erőteljes basszussal, természetes középhangokkal és éles hangmagassággal. A fejlett digitális szűrők rendkívüli, zaj- és visszhangmentes hangtisztaságot produkálnak a hívások során. Továbbá, a széles dinamikus tartománynak köszönhetően a MEMS mikrofon javítja a hangminőséget, amely tökéletesen természetesnek hangzik.


Maradj mozgásban 

A beépített Li-Ion akkumulátor 8 órás zenehallgatást és 6 órás beszélgetési időt tesz lehetővé, valamint 14 napos készenléti idővel bír. Az energiatakarékosság érdekében hosszú idejű inaktivitás esetén a headset automatikusan alvó üzemmódba vált. Az akkumulátor újratöltése mindössze 2 órát vesz igénybe.

Kód:  MS030b5d5
Termékszám:  206001-05

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15