Oldal frissítése

PLANTRONICS BACKBEAT FIT Bluetooth Headset - fekete

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

PLANTRONICS BACKBEAT FIT Bluetooth Headset - fekete

Hallgasd kedvenc zenéidet edzés vagy séta közben is a csúcsminőségű Platronics Backbeat FIT vezeték nélküli headset segítségével! Ez a remek eszköz első osztályú hangzást és stabil teljesítményt biztosít, de mindenek felett nagyszerű kivitelezéssel rendelkezik, amelyet a kiváló fényvisszaverő külső egészít ki, így az éjszakai futás sem jelent akadályt. A vezeték nélküli Bluetooth technlógiának köszönhetően pedig többet nem kell az összegubancolódott kábelekkel bajlódnod.

Legfontosabb jellemzők

  • Prémium fülhallgató a sportok szerelmeseinek
  • Precíz kezelhetőség és kényelmes kialakítás
  • Nagy és stabil teljesítmény
  • DSP-vel ellátott szél, zaj és visszhang szűrős technológia
  • Akár 8 óra zenehallgatás!
  • IP57 vízállóság
  • P2i nanotechnológiás védőbevonat
  • Akkumulátor állapotjelző
  • DeepSleep energiatakarékos mód

Erős és tartós

Plantronics Backbeat FIT minőségi sport fülhallgató és headset is egyben. A P2i nanotechnológiás védőbevonat mindig nagymértékű vízállóságot biztosít: védelmet nyújt az eső, a fröccsenő víz és az izzadtság ellen, így semmi sem állhat az edzésed útjába. Sőt, mit több, a headset IP57 szabványnak megfelelő vízállósággal is rendelkezik, amelynek köszönhetően akár 30 percig is bírja 1 méteres vízben. A fülhallgató rugalmas és kényelmes külseje lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú testmozgás során viseld. Az egyszerű hívásfogadó és zenevezérlő gombok segítségével mozgás közben is vezérelheted a zenéidet, vagy fogadhatod a beérkező hívásaidat.

Tökéletes hangzás

A nagy teljesítményű hangszórók tökéletes hangzást garantálnak erőteljes basszussal, természetes középhangokkal és éles hangmagassággal. A fejlett digitális szűrők rendkívüli, zaj- és visszhangmentes hangtisztaságot produkálnak a hívások során. Továbbá, a széles dinamikus tartománynak köszönhetően a MEMS mikrofon javítja a hangminőséget, amely tökéletesen természetesnek hangzik.

Maradj mozgásban

A beépített Li-Ion akkumulátor 8 órás zenehallgatást és 6 órás beszélgetési időt tesz lehetővé, valamint 14 napos készenléti idővel bír. Az energiatakarékosság érdekében hosszú idejű inaktivitás esetén a headset automatikusan alvó üzemmódba vált. Az akkumulátor újratöltése mindössze 2 órát vesz igénybe.

Kód:  MS030b5d6
Termékszám:  206005-05
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10