Oldal frissítése

Plantronics Backbeat FIT fukszia

Kiegészítők a termékhez

Plantronics Backbeat FIT fukszia

Adj hozzá egy csomó kedvenc dalt a lejátszási listádhoz és indulj útnak ezekkel a legkorszerűbb Plantronics Backbeat FIT vezeték nélküli fejhallgatókkal. Első osztályú hangzást, stabil teljesítményt nyújtanak, és mindenekelőtt precíz kialakítással rendelkeznek, amely kiegészíti a reflex színeket, hogy tökéletesen megvilágítást biztosítson, például amikor sötétben futsz. Ráadásul a vezeték nélküli Bluetooth technológiának köszönhetően már nem kell foglalkoznod az összekuszálódott kábelekkel sem. 

Főbb jellemzők

  • Fejhallgató a sportrajongóknak
  • Precíziós kidolgozás és kényelmes kialakítás
  • Magas és stabil teljesítmény
  • DSP technológia a hangfeldolgozáshoz és a visszhang kiküszöböléséhez
  • Akár 8 óra hallgatás!
  • Védelmi fokozat IP57
  • Védő P2i nanorészecske
  • Akkumulátor állapotjelzővel
  • DeepSleep üzemmód az energiatakarékosság érdekében

Stabil és tartós

A Plantronics Backbeat FIT minőségi sport fejhallgató és headset egyben. A P2i védő nanorétegnek köszönhetően a fejhallgató vízálló, és védi az esőtől, a kiömlő víztől és a izzadságtól, így bármikor használhatod. Ezenkívül ez a modell IP57 védettségű, így akár 1 m mélységig is vízálló 30 percen keresztül. A rugalmas fejhallgató kényelmes viseletet biztosít minden edzésen. Az egyszerűen kezelhető vezérlőkkel mozgás közben vezérelheted a zenét vagy a hívásokat. 

Tökéletes hangzás

A nagyteljesítményű hangszórók tökéletes hangzást biztosítanak, erős basszust, természetes középhangot és feszes magasságokat. A fejlett digitális szűrők tökéletes hangzást biztosítanak zaj nélkül és csökkentik a visszhangot hívás közben. Ráadásul a széles dinamikatartománynak köszönhetően a MEMS mikrofon javítja a hangminőséget, ami teljesen természetes a kimeneten.

Mozogj

A beépített Li-Ion akkumulátor 8 órányi zenét, 6 óra beszélgetési időt és 14 napos készenlétet biztosít. Ha hosszú ideig nem használod, akkor a fejhallgatók automatikusan leállnak, amikor lecsatlakozik a Bluetooth-bról. Az akkumulátor töltése mindössze 2 órát vesz igénybe.


Kód:  MS030b5d7
Termékszám:  206003-05

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20