Oldal frissítése

PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml

A 200 ml-es, ultrakönnyű, 15-ös faktorszámú PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray napozó spray azonnali és hatásos védelmet nyújt az UVA és UVB sugárzásokkal szemben, véd a leégéstől, és megakadályozza a napsugarak hatása miatt fellépő korai bőröregedését. Intenzíven hidratálja bőrét, rugalmassá teszi és megelőzi a bőr túlzott kiszáradását és hámlását. A könnyed állaga miatt egyszerűen alkalmazható, gyorsan felszívódik, fehér foltok és zsíros réteg képződése nélkül. A termék a gazdag alapanyagoknak köszönhetően tartalmazza az izzadás és vízálló formulákat is, így megvédi bőrét úszás és fürdőzés közben. Kényeztesse bőrét ezzel a minőségi napozó spray-jel, és tegyen szert gyönyörű, egészséges körülmények közt létrejött barna tónusra.

Hatóanyagai:

  • az exkluzív Helioplex™ technológia optimális védelmet biztosít a bőr sejtjeinek számára az UVA és UVB sugarak káros hatásaival szemben
  • az E-vitamin kiemelkedően magas antioxidáns hatóanyagokkal rendelkezik,  védi a bőrt a szabad gyököktől, és meggátolja az öregedését
  • a hidratáló összetétel az egész nap folyamán biztosítja a bőr hidratáltságát

Hatásai:
A napozó spray használata után a bőr tökéletesen védett, természetesen és gyönyörűen napbarnított, selymes és sima, csodálatosan hidratált, rugalmas és bársonyos.

Alkalmazása:
A napozó spray-t használat előtt rázza fel, és 20 perccel a napozás megkezdése előtt egyenletesen vigye fel a bőrére. Ne fújja közvetlenül az arcára, vigyen fel belőle a tenyerére, és úgy kenje az arcára. Szükség szerint, főleg a hosszabb fürdőzés vagy a törülközés után ismételje meg a folyamatot. 


A bőr típusa:
A termék minden bőrtípusra alkalmazható.
Hozzávalók:

[PR-009859], Aqua, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Butylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Dimethicone, VP/Hexadecene Copolymer, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutlyphenol (Nano), Acrylates Copolymer, Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, C12-20 Alkyl Glucoside, Decyl Glucoside, Polysorbate 20, Sodium Lauryl Sulfate, Polyacrylate-13, Polyisobutene, C14-22 Alcohols, Xanthan Gum, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Cetearyl Alcohol, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 15 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Spray
Kód:  KSOP0279
Termékszám:  3574660627695
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20