Oldal frissítése

Piz Buin Tan & Protect Intensifying Sun Lotion SPF15 150 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Piz Buin Tan & Protect Intensifying Sun Lotion SPF15 150 ml

 
 
 

A  Piz Buin Tan & Protect naptej közepes védelmet nyújt a bőrnek a káros napsugárzással szemben. A termék felgyorsítja a természetes barnulás folyamatát, és intenzív hidratálást biztosít bőrének, amivel elkerülhető a bőr korai öregedése és megereszkedése. A naptej egyedi technológiával gondoskodik a sejtek védelméről a káros UVA és UVB sugárzás ellen, a hatékony peptid pedig serkenti a bőr természetes pigmentjeinek képzését. Ezáltal felgyorsítja a barnulás folyamatát, vonzó bőrszínt eredményez. Adja meg bőrének Ön is a lehetőséget a kiváló barnaságra ezen a nyáron!

A termék kellően hidratálja a bőrét, így biztosítja annak rugalmasságát és simaságát. A naptej egyedülálló módon táplálja a bőrt, számos vitaminnal látja el azt. A készítmény víz- és verejtékálló, így biztonságosan használhatja a vízi sportok és játékok alkalmával. Nem zsíros és nem ragacsos textúrája biztosítja a könnyű felvitelt és a gyors felszívódást. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt és jóváhagyott. Kezelje bőrét minőségi termékkel, amely által egészséges, üde és tökéletesen barna lehet!

Hatóanyagai:

  • Helioplex ™ technológia - biztosítja a sejtek védelmét az UVA és UVB sugarak ellen.
  • Melitan - serkenti a természetes pigment képződést a bőrben, és így gyorsítja a barnulás folyamatát.
  • A, C és E vitamin - hidratálja, táplálja és védi a bőrt a külső káros hatásoktól, megakadályozza a bőr hámlását
  • SPF 15 - védi a bőrt a napfénytől

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra. 
Alkalmazás:
Vigye fel a bőrre 20 perccel napozás előtt, és ismételje meg a folyamatot, ha szükséges, különösen fürdés, törölközés vagy túlzott izzadás esetén.
Kiszerelés:
150 ml-es

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 15 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Tej
Kód:  KSOP0189
Termékszám:  3574660704884

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10