Oldal frissítése

PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF30 150 ml

4,3 4 értékelés
6 090 Ft

PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF30 150 ml

A Piz Buin Tan & Protect Intensifying Sun Lotion SPF 30 naptej felgyorsítja a természetes barnulás folyamatát, miközben megbízhatóan védi a bőrt a napfény okozta leégéstől. Ez a speciális naptej exkluzív technológiával készül, amely stimulálja a természetes pigmentek képződését, emellett pedig megfelelően hidratálja és táplálja a bőrt, amivel megelőzhető annak hámlása. A naptej nem zsíros, nem tapadó textúrája rendkívül kellemes a termék használata közben és után is. Ellenáll az izzadtságnak és a víznek is. 

Hatóanyagai:
A Hellioplex biztosítja a bőrsejtek védelmét a káros UVA és UVB sugarak ellen.
A Melitan serkenti a természetes pigmentek képződését, ami felgyorsítja a barnulást.
Az E-vitamin,  C-vitamin és az A-vitamin hidratálja és táplálja a bőrt.

Védőfaktor:
30

Alkalmazás:
Vidd fel a bőrödre 20 perccel napozás előtt, és igény szerint ismételd meg a folyamatot.

Tartalom:
150 ml

Bőrgyógyászatilag tesztelt. 

Összetétel:
[PR-011479], Aqua, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, VP/Eicosene Copolymer, Dimethicone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetearyl Alcohol, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Nano), Styrene/Acrylates Copolymer, PPG-5-Ceteth-20, Bis-Ethylhexylphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Acetyl Hexapeptide-1, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Potassium Lactate, Propylene Glycol, Dicetyl Phosphate, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Ceteth-10 Phosphate, Decyl Glucoside, Linseed Acid, PEG-8 Laurate, Acrylates Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Tulajdonságok

Hatás Védő, Fényvédő
Specifikáció Vízálló

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Tej
Egyéb jellemzők Testre

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek
Kód:  KSOP0139
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3574661184272

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15