Oldal frissítése

PIZ BUIN Tan & Protect Tan Accelerating Oil Spray SPF15 150 ml

4,3 11 értékelés
9 490 Ft

PIZ BUIN Tan & Protect Tan Accelerating Oil Spray SPF15 150 ml

 

A Piz Buin Tan & Protect Tan barnulásgyorsító olajpermet SPF15 egy olyan termék, amely lehetővé teszi, hogy megduplázza a természetes barnulási folyamatot. Ez a spray segít gyorsan és egyszerűen védeni a bőrt a túlzott napfénytől.

Ez a fényvédő metalint tartalmaz, amely felgyorsítja a természetes barnulást. A permet könnyű összetételű, amely gyorsan felszívódik és nem teszi zsírossá a bőrt. A sprayt könnyű alkalmazni. A termék dermatológiailag tesztelt és jóváhagyott. Az SPF 15 alacsony védelmet biztosít a napfény ellen.

Ez a spray alkalmas azok számára, akiknek a bőre a naphoz van szokva. Az alacsony védelmi faktor lehetővé teszi, akár másik barnítót is alkalmazzon gond nélkül. Különleges összetételének köszönhetően a bőre napbarnított lesz.

Barnuljon gyorsan és biztonságosan ezekkel a jó minőségű barnító termékekkel!

Védőfaktor:

SPF 15

Használat:

Napozás előtt 20 perccel kell felkenni, és szükség szerint ismételni.

Kiszerelés:

150 ml

Összetétel:

Izopropil-palmitát, etil-hexil-sztearát, C12-15 alkil-benzoát, oktokrilén, tridecil-szalicilát, diciklohexil-karbonát, etilhexil-szalicilát, szilikát-dimetil-szililát, butil-metoxi-dibenzoil-metán, alkoholtartalmú acetil-hexapeptid- Acetát, fenoxi-etanol, parfüm

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Tulajdonságok

Hatás Védő, Fényvédő

Védőfaktor

Védőfaktor 15 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Spray
Egyéb jellemzők Testre

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek
Kód:  KSOP0086j
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3574661192833

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10