Oldal frissítése

PIZ BUIN Hydration Spray Ultra Light SPF15 + Lipstick Aloe SPF30

4,7 38 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PIZ BUIN Hydration Spray Ultra Light SPF15 + Lipstick Aloe SPF30

A PIZ BUIN kozmetikai naptej készlet nagyszerű segítőtárs a napozáshoz. A készlet egy könnyed hidratáló spray-t és egy ajakbalzsamot tartalmaz. A Hydration Spray Ultra Light SPF50 200 ml-es hidratáló krém teljes körű fotóstabil védelmet nyújt az UVA és UVB sugárzással szemben, emellett védi a bőrt a leégéstől és az idő előtti öregedéstől is. Egész napos hidratálást biztosít, megelőzi a bőr túlzott kiszáradását és hámlását. Összetételét E-vitaminnal dúsították, amely remek antioxidáns hatással bír, semlegesíti a szabadgyököket és fellép a bőr öregedése ellen. A könnyed, olajmentes spray gyorsan felszívódik a bőrbe és nem hagy maga után zsíros réteget. Emellett ellenáll a víznek és az izzadságnak is.

A PIZ BUIN kozmetikai naptej készlete könnyed hidratálóval és ajakbalzsammal főbb jellemzői

  • Könnyed SPF50 hidratáló spray
  • Véd az UVA és UVB sugárzástól
  • Az E-vitamin véd a szabadgyököktől és a bőröregedéstől
  • Vanília ízű ajakbalzsam
  • Megelőzi az ajkak kicserepesedését és kiszáradását
  • Nyugtató és hidratáló aloe vera kivonattal

Védd meg az ajkaidat a napsugárzástól

A vanília ízű Lipstick Aloe SPF30 4,9 g-os ajakbalzsam eredményes ápolást biztosít és védi az ajkakat a napsugárzástól. Megelőzi az ajkak kirepedezését és nemkívánatos hámlását. Vékony réteget képez az ajkakon, így gondoskodik a sima és rugalmas ajakbőrről. Összetételét aloe vera kivonattal gazdagították, amely megnyugtatja a bőrt, revitalizálja az ajkakat és ellátja a bőrt a szükséges hidratálással. Bőrgyógyászatilag tesztelték és férfiak számára is alkalmas.
Spray összetétele:
Aqua, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Butylene Glycol, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, VP/Hexadecene Copolymer, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Nano), Acrylates Copolymer, Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, C12-20 Alkyl Glucoside, DecylGlucoside, Polysorbate 20, Sodium Lauryl Sulfate, Polyacrylate-13, Polyisobutene, C14-22 Alcohols, Xanthan Gum, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Cetearyl Alcohol, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum
Ajakbalzsam összetétele:
Hydrogenated Polyisobutene Synthetic Wax, Polyisobutene Polyglyceryl-3, Diisostearate Ethylhexyl, Salicylate Octocrylene,Caprylic/Capric Triglyceride Butyl, Methoxydibenzoylmethane, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Alcohol, Aqua, Bis-Ethylhexyloxyphenol, Methoxyphenyl, Triazine, Vanillin, Hydrated Silica, Tocopherol



Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Spray
Kód:  KSOP0303
Termékszám:  2910000028165

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15