Oldal frissítése

Pixel válltáska 18 kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pixel válltáska 18 kék

Engedje szabadjára kreativitását ezzel új divatirányzat, hogy szeretni fogja. Stílusos messenger néző vagy a világon, amely lehetővé teszi, hogy magad. Kifejezzék gondolataikat, érzéseiket, hangulatok, és adja tovább ötleteket. Készítse el saját indítékait, megszabadult unalmas és nezáživného, ??vagy csak pihenni segíti a képek. Buďte jedineční a dopřejte si originální vzhled klidně každý den. Bag, hogy mindig jól néz ki, mert a design magad ahogy tudod képzelni magad. Az ő vizuális variabilitás elért egyedülálló lemez az előlapon, ami egyfajta építőköve a kreatív kombináció. Válogatott megjelenés érhető el a színes pixel 209 lehetséges pozíció, ami szintén pontosan illeszkedik az Ön által választott helyen. Nem kell aggódni, hogy esetleg elveszíti valahol, hogy tartsa a helyére, mint szegezni. Tábla mérete 21 x 11 pixel.

Stílus és praktikum egy

Ez az elegáns válltáska mindennapi használatra tervezték. Készült a trend, vízálló, nylon anyagból. Könnyű használat biztosítja a széles, erős, állítható vállpánttal ellátott, lágyított vállrészeket. A belső zseb van osztva párnázott rekesz védi a tablettát. A második rész elég hely a mindennapi tárgyakat. A hátoldalon a táska egy titkos zseb iratok, pénz vagy a mobiltelefon. Minden táska ingyenes zárt csomagolásban körülbelül 160 darab pixel és egy mini-galéria inspirációt. További képalkotó ajánlatot vásárolni nagy pixel 24 színben.

Jellemzők:

  • Anyaga: poliuretán és szilikon
  • Szín: Fekete
  • Méretek: 21,5 x 17 x 6,2 cm
  • Tömeg: 300 g
Kód:  SPT10073
Termékszám:  6955185807156
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10