Oldal frissítése

Pivo Pod Active

5 1 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pivo Pod Active

A Pivo Pod Active mobiltelefon tartóval áthághatod az eddig ismert határokat

Nyisd meg a telefonhasználat új dimenzióit az okos, panorámás, forgatható Pivo Pod Active tartó segítségével. Ez a praktikus tartozék számos felvételi módot kínál, beleértve az automatikus mozgáskövetést is. Élvezd a kreativitást a saját szoftverrel is rendelkező mechanikus állvánnyal. Kompatibilis a közösségi médiával és további olyan alkalmazásokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy az internet sztárja legyen belőled. A Pivo Pod Active mobiltelefon tartó vezérlése rendkívül egyszerű, és a legújabb technológiáknak köszönhetően a Pivo hallgatni fog rád.

A Pivo Pod Active asztali mobiltelefon tartó legfontosabb jellemzői

  • Forgó panoráma tartó mobiltelefonhoz
  • Automatikus mozgáskövetés
  • 4 másodperc alatt 360°-ban fordul el
  • Saját szoftverrel rendelkezik
  • Kompatibilis a közösségi médiával és más alkalmazásokkal
  • A Pivo Pod Active tartó 1/4“-es menettel kompatibilis
  • Hangvezérléssel, gesztusokkal vagy pózokkal, ill. távirányítóval kezelhető
  • A telefont függőlegesen és vízszintesen is képes megtartani
  • Remek funkciókat kínáló mobiltelefon tartó
  • Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth-on keresztül

Tartalomalkotás határok nélkül

A Pivo Pod Active panoráma mobiltelefon tartóval egyszerűen készíthetsz egyedi fényképeket, rögzíthetsz videókat és streamelhetsz. Mindössze 4 másodperc alatt teljesen körbe, azaz 360°-ban fordul el. Kiválóan alkalmas különféle mozgásformák, például futás, lovaglás, MTB vagy korcsolyázás streamingjére. A telefont vízszintesen és függőlegesen is elhelyezheted rajta; ezt követően tedd egy vízszintes felületre és stabilizáld a kihúzható támasztékokkal. És már csak annyidolgod maradt, hogy kiválaszd az alkalmazásban, mit szeretnél fényképezni vagy rögzíteni. A Pivo Pod Active tartót kézmozdulatokkal, hanggal vagy a mellékelt távirányítóval vezérelheted. Barátaid megismerhetik kreatív munkádat, hála a megosztás lehetőségének Instagram-on, a Facebookon, a Tik-Tak-on, a WhatsApp-on és még számos más felületen. A tartó 1/4“-es állvánnyal kompatibilis.

A Pivo Pod Active telefontartónak köszönhetően mindig kapcsolatban leszel az egész világgal

A Pivo Pod Active nem engedi, hogy eltűnj. A mozgásérzékelésnek köszönhetően a tartó mindig gondoskodik arról, hogy képben legyél. Így minden felvétel tökéletes lesz, és élőben is közvetíthetsz a tevékenységeidről. A Pivo Pod Active tartó kiválóan alkalmas családi videohíváshoz, távoktatáshoz, előadásokhoz és prezentációkhoz.

Élvezd ki teljes egészében az alkalmazások által kínált funkciókat

Az alkalmazások segítségével számos, a Pivo Pod Active mobiltelefon tartó által kínált új lehetőségekkel találod szemben magad. Az ingyenes Pivo Meet alkalmazás automatikusan követ a videohívások során. A Smart Capture segítségével szelfit és videofelvételeket készíthetsz csak a hangoddal, pózolással vagy akár egyszerű csettintéssel. Vegyél fel egy virtuális túrát a lakásban vagy a kertben a Pivo Tour segítségével.

A Pivo Pod Active mobiltelefon tartó nagyszerű funkciókkal rendelkezik

Felvételek készítésekor használd a Pivo Pod Active mobiltartó által kínált funkciókat. Így minden, amit rögzítesz, eredeti és stílusos lesz. Akár 15-ször klónozhatsz egy felvételbe vagy fotóba, vicces időzített felvételeket készíthetsz űrbéli mozgással, vagy rögzíthetsz panorámás, gyorsított videókat. Továbbá trükkös videókat és sok más előre beállított módot találsz az ingyenes Pivo Pod vagy Pivo Meet alkalmazásban.


Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Asztalra
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja Mechanikus
Kód:  PIVOa2
Termékszám:  NPVS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15