Oldal frissítése

Piper Classic fehér

Kiegészítők a termékhez

Piper Classic fehér

Hozd magad maximálisan otthonod ellen, bárhol is legyen.Kompakt és stílusos WiFi kamera, amely magas színvonalú otthoni biztonságot és intelligens meteorológiai állomást és egy nagy teljesítményű all-in-one Z-Wave HUB-t tartalmaz. Ezenkívül csak a fényképezőgépet vezérelheti az okostelefonon vagy a táblagépen.Az átfogó biztonság mellett tájékozódhat a környezeti paraméterekről, a fényintenzitásról, valamint az ellenőrzött terület hang- és mozgásmennyiségéről. Végül, de nem utolsósorban, ezzel az alkalmazással különböző intelligens eszközöket vezérelhet, mivel a Z-Wave támogatásának köszönhetően a fényképezőgép az új intelligens otthona középpontjává válik. 

Kulcs tulajdonságok

  • Élő közvetítés a fényképezőgépből
  • Z-Wave kompatibilis eszközök vezérlése
  • A megfigyelt paraméterek áttekintése és görbéje - hőmérséklet, páratartalom, mozgás, hang
  • Az egyes érzékelők intenzitásának beállítása
  • Clip Saving - korlátlan számú feltöltött videót ment a mobiltelefonjára
  • Pet Mode, ha háziállatokat tenyészt
  • Ingyenes Piper alkalmazás iOS és Android okostelefonokhoz
  • Feltöltés

Intelligens otthoni biztonság

A fényképezőgép alapvetően a képet HD felbontásban továbbítja, de a minőség csökkenthető, ha nincs elég adatkapcsolata. Megfelelő helyen történő elhelyezésekor a hal szemlencse teljes egészében lefedi az egész területet, mivel 180 ° -os látószöget képes tárolni . Nem probléma, ha a képet elektronikusan egy adott helyre osztjuk, vagy az egész teret 4 különálló szektorra osztjuk.

Az integrált mikrofon és a hangsugárzó kétirányú kommunikációt tesz lehetővé , ha a Piper Classic-t babysitterként használja, vagy használja, hogy nyomon kövesse a kedvencét, amíg dolgozik. A fényképezőgép érzékeny érzékelőket is tartalmaz, amelyek intenzitása szabályozható, és amelyek működését automatikus műveletek indíthatják el. Az érzékelők aktiválásakor a 30 másodperces szekvencia automatikusan fel van töltve a gyártó felhő tárolására.

Z-hullám HUB

A Z-Wave az új protokoll, amelyet vezeték nélküli kommunikációra használnak az intelligens háztartási gépekkel. Támogatásának köszönhetően a Piper kamera az otthoni központ irányító központjává válhat, így a hőmérsékletet, a világítás intenzitását bárhol és bármikor vezérelheti és programozhatja, valamint a kompatibilis intelligens készülékek, például televíziók, redőnyök, garázs ajtók,

Kód:  EAPIP001b
Termékszám:  PI-P1.0-EU-W-E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05