Oldal frissítése

Pioneer X-CM66D-W Fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer X-CM66D-W Fehér

Bájos és nem feltűnő Pioneer. Elég ahhoz, hogy ideális utazótársat alkosson, és elég erős legyen ahhoz, hogy a házban bármilyen helyiségben szóljon. A beépített hangszínszabályozó négy előbeállítással és a P technológiákkal A basszuskiemelő BASS könnyedén alkalmazkodik a helyiség akusztikájához, és élvezni fogja a teljesebb és tiszta hangzást, amelyet erősebb hangrendszerektől elvár. Választhat, hogy meghallgat egy CD-meghajtót, USB-portot vagy az NFC funkciót, amely vezeték nélküli párosítást kínál kompatibilis eszközökkel. Ezzel a modellel a beépített WiFi-vel köszönhetően csatlakozhat az internetes rádiók hallgatásához, vagy csatlakozhat a Spotifyhez egy több mint 25.000.000 dalból álló könyvtárral.

Főbb jellemzők

  • Egyszerű kapcsolat NFC-n keresztül
  • Kompakt, könnyű mikro rendszer elegáns kivitelben
  • Equalizer öt preset (alap, aktív, beszédes szó, éjszakai mód)
  • Távirányító
  • FM tuner RDS funkcióval és képes tárolni akár 30 állomás, DAB / DAB +
  • Meghallgathatja az internetes rádiót, és csatlakozhat a Spotifyhez
  • Hangszórók függőleges és vízszintes pozícionálással

Jó szolga

Nem kell felébresztened a régi riasztó ébredése után. A Pioneer egyéni időzítőt kínál, amely ösztönözheti a dallam dallamait, vagy a népszerű, klasszikus FM vagy internetes rádióállomás ismerős hangját. Azt is beállíthatja, hogy a készülék automatikusan kikapcsoljon, amikor aludni vagy elhagyni a házat.

NFC (Near Distance Communication)

NFC = A közeli kommunikáció ma már széles körben használatos a fizetési kártyák banki környezetében. A fő jellemző szinte nulla energiafogyasztás, és nincs szükség más csatlakozó eszközökre. A használat gyakorlatilag ingyenes.Így aktiválhatja készülékét eszközökön, és rövid időre nagyíthatja őket, és élvezheti a vezeték nélküli kommunikáció teljes előnyeit.

Paraméterek

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás Bluetooth

Rádió

Tuner típusa DAB+
Előbeállítások száma 30 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 30 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 200 mm
Lejátszó magassága 129 mm
Lejátszó mélysége 237 mm
Hangszóró szélesség 129 mm
Hangszóró magasság 200 mm
Hangszóró mélysége 213 mm
Tömeg 5,7 kg
Kód:  PIO920i93a1
Termékszám:  X-CM66D-W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20