Oldal frissítése

Pioneer X-CM56-B fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer X-CM56-B fekete

Bájos és szerény Pioneer. Elég kicsi ahhoz, hogy tökéletes útitárs legyen, és emellett elég erős, hogy minden szobát bezengjen a házban. A beépített equalizer négy előre beállított funkcióval és a P.BASS technológiával könnyen alkalmazkodik a szoba akusztikájához, így kiélvezheti a tiszta hangot még teljes hangerőn is, amit csak nagyobb teljesítményű audio-rendszertől várna az ember. Választhat a CD-ROM meghajtón, USB porton keresztüli vagy NFC funkciók közül a zenehallgatáshoz, utóbbi lehetőséget ad a vezeték nélküli kompatibilis eszközökkel történő párosításra.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyszerű NFC csatlakozás
  • Kompakt, könnyű mikro rendszer, elegáns design
  • Öt előre beállított equalizer (Normál, Aktív, Beszéd, Éjszakai mód)
  • Távirányító
  • FM tuner RDS rendszerrel mely lehetővé teszi akár 30 állomás tárolását
  • Hangszórók függőleges és vízszintes elhelyezésének lehetőségével

Kellemes ébresztő társ 

Már nem kell a régi ébresztőóra szörnyű hangjaira ébrednie. A Pioneer saját időzítővel rendelkezik, amelynek köszönhetően ébredhet a kedvenc dalának szeretett dallamaira vagy az Ön által kedvelt rádióállomás egy ismerős hangjára. Beállíthatja az automatikus kikapcsolás funkciót is, ha elmegy aludni, vagy elhagyja a házat.

NFC (Near Field Communication)

Az NFC-t, azaz a Near Field Communication technológiát manapság széles körben használják a banki környezetben a fizetésre képes kártyákkal. A technológia fő előnye a közel nulla energiafogyasztás, és a további eszköz csatlakoztatásának szükségessége. Gyakorlatilag ingyen használhatja. Minden, amire szüksége van a berendezéshez, hogy aktiválja a szolgáltatást egy másik eszköz segítségével így a két eszközt kis távolságban elhelyezve egymástól élvezheti a vezeték nélküli kommunikáció előnyeit.

 

Paraméterek

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 30 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 30 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 200 mm
Lejátszó magassága 129 mm
Lejátszó mélysége 237 mm
Hangszóró szélesség 129 mm
Hangszóró magasság 200 mm
Hangszóró mélysége 213 mm
Tömeg 5,7 kg
Kód:  PIO920i92c
Termékszám:  X-CM56-B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05