Oldal frissítése

Pioneer VSX-LX303-B

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer VSX-LX303-B

Felismerted a nagyfelbontású hangzás szépségét? Nagyobb reprodukciós vonalat szeretnél? Hangosan hallgatni a zenét deformáció nélkül? A Pioneer VSX-LX sorozat a legújabb HD hangformátumokat tartalmazza a többdimenziós formátumban közvetlenül a nappaliban. A filmek hangulata az otthoni tv-n nézve is pontosan olyan lesz, mint ha moziban néznéd. Hasonló a helyzet a zenehallgatással is, ahol a veszteségmentes formátumok miatt a legkisebb részeltek sem maradnak le. Olyan érzés lesz, mintha élőben hallgatnál zenét.

A Pioneer VSX-LX303-B vevő legfontosabb jellemzői

  • Top 9.2 csatornaerősítő
  • Air Studios tanúsítvány (Recognized Recording Studio)
  • Erőteljes és tiszta reprodukció (Direct Energy HD)
  • A hang tökéletes elhelyezése háromdimenziós térben
  • Az aktuális és a közelgő HD formátumok lejátszása (DTS: X és DTS Neural: X)
  • Pontos részletmegjelenítés (NAS-tól akár 32 bites / 384 kHz-ig, négysoros DSD-től 11,2 MHz-ig)
  • Szoba akusztika és hangszóró-optimalizálás (MCACC)
  • Támogatja az AirPlay-t, a Spotify-t, az internetes rádiót TuneIn segítségével ...
  • A Google Cast, Deezer, TIDAL és a FireConnect (Multi-room) után
  • Ultra HD Upscaling (1080p - 4K)
  • Speciális kialakítás (merev alváz, rezgéscsillapítás ...)

A Pioneer VSX-LX303-B az egész szobát betölti

Válassz olyan hangzást, amely minden helyiségben tökéletes lesz. Ez magában foglalja a valódi 3D hangot is. Ez az eszköz abszorbeáló hátteret teremt zene és hatások tekintetében a szoba különböző sarkaiból. A vevőegység kompatibilis a legújabb Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby True HD és DTS Audio Codec-ekkel: X / DTS Neutral: X. Nincs szükség külön hangszóró elrendezésre. DTS: X automatikusan alkalmazkodik a meglévő hangszóró-csatornákhoz.

Kalibrálás a tökéletes surround hangzáshoz

A Direct Energy HD erősítő hatékony és tiszta teljesítménye optimálisan élvezhető minden szobában. A Pioneer MCACC (többcsatornás akusztikus kalibrációs rendszer) segítségével a professzionális hangstúdiók szakértelmével kifejlesztett Pioneer MCACC-t testre szabhatod A rendszer automatikusan kompenzálja a hangszórók méretének, távolságának és magasságának különbségeit, és kiegyenlíti a különbségeket. Az első hangszórók hangszórói a mennyezetről tükröződnek. Itt tökéletesen szinkronizálnak másokkal, ami ideálisan reprezentálja a háromdimenziós hangot. A fázisvezérlésnek köszönhetően a basszus tökéletes lesz.

A Pioneer VSX-LX303-B-nek köszönhetően még jobban élvezheted a videót

Az eszközt úgy alakították ki, hogy a szórakozás tökéletes legyen. Támogatja az Ultra HD 60p felbontást és az alacsonyabb felbontásokat, hogy teljes mértékben kihasználják a modern Ultra HD TV-t. A HDCP 2.2 használatával prémium tartalmakat élvezhetsz, mint például a 4K-os videókat a digitális másolásvédelemmel. Ráadásul a vevő készen áll a közelgő HD Dynamic Range (HDR) és a BT.2020 videó szabványokra, a finom részletek jól láthatóak a jelenet minden részén.

                  

Paraméterek

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 173 mm
Mélység 370,5 mm
Tömeg 10,8 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  PIO003c98
Termékszám:  VSX-LX303-B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15