Oldal frissítése

Pioneer VSX-933-S ezüst

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer VSX-933-S ezüst

Élvezd a felejthetetlen film- és zenei élményt a 7.2 csatornás Pioneer VSX-933 erősítővel! A Pioneer számos kép- és surround hangformátummal megbirkózik, hogy nappalidba lélegzetelállító mozi élményt varázsoljon. A Pioneer VSX-933 nemcsak a hang- és képminőséggel nyűgöz majd le, hanem a modern funkciók sora és a stílusos kialakítás is tetszeni fog. Vedd körbe magad kiváló minőségű, élethű hangzással, és élvezd az otthoni mozizást úgy, mint még soha!

 

A Pioneer VSX-933-S AV erősítő legfontosabb jellemzői

  • Extrém surround hangzás és képminőség a Pioneer erősítővel
  • Hatalmas választék a különböző funkciókból
  • Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, Play-Fi, Apple AirPlay támogatás
  • Mobil alkalmazás az egyszerű kezelésért
  • 4K Upscaling és 4K Pass-through
  • MCACC 3D hangkalibráció
  • Szélesebb színskála
 

Egyszerű zene streamelés

A Pioneer erősítő egyszerűen csatlakoztatható számítógéphez, notebookhoz vagy más mobileszközhöz Wi-Fi vagy Bluetooth segítségével. A Wi-Fi támogatásnak köszönhetően, Spotify-ról, TIDAL-ról, Deezerről vagy más platformról is élvezheted a lejátszást. Természetesen lehetőség van rádió vagy zenehallgatásra mobileszközről is. Csak kapcsolódj a Pioneer VSX-933 erősítőhöz Bluetooth, Chromecast, Play-Fi vagy Apple AirPlay használatával.

 

Milyen is a VSX-933 erősítő surround hangminősége?

A Pioneer egység fő feladata a minőségi térhatású hangzás biztosítása. A DTS: X formátummal nem igényli külön hangszórók elrendezését, a DTS: X automatikusan beállítja a hangot a már csatlakoztatott hangszórókhoz, hogy nagyszerű surround hangélményt hozzon létre. Ha nem tetszik a DTS: X, a Pioneer VSX-933 Dolby Atmos 3.1.2 Surround Enhancer-t is kínál.

 

Minőségi kép a Pioneer erősítővel

Nem a hangzás az egyetlen dolog, amivel mély benyomást tesz rád a VSX-933. A Dolby Vision technológiával a film élménye még intenzívebb lesz. A Dolby Vision tudja, mikor kell levenni a kontrasztot, vagy kiemelni a színt, és kivételes videó minőséget biztosít rendkívüli, 4K Ultra HD felbontásban. A Pioneer 4K Upscaling funkcióval rendelkezik. Ezzel a vevő képes átalakítani a Full HD videót 4K minőségre. A szélesebb színskálát támogató HDR10, HLG és BT.2020 technológiákkal még inkább valósághűvé válik a kép. Még a legkisebb részlet sem kerüli el a figyelmed a képen.

 

Kényelmes-e a VSX-933 erősítő kezelése?

A Pioneer VSX-933 könnyen vezérelhető a Pioneer Remote mobilalkalmazás segítségével, amely ingyenesen letölthető iPad / iPhone / iPod touch vagy bármely Android eszközre. Az alkalmazás segítségével vezérelheted a vezeték nélküli hangszórót, a rádiót, lejátszhatsz zenét a készülékedről vagy igénybe vehetsz streaming szolgáltatásokat.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 173 mm
Mélység 370,5 mm
Tömeg 9,6 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  PIO003f73b
Termékszám:  VSX-933-S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05