Oldal frissítése

Pioneer VSX-933-B fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer VSX-933-B fekete

Élvezz felejthetetlen filmes és zenei élményt otthonodban a 7.2 csatornás Pioneer VSX-933 erősítővel. A Pioneer számos kép- és térhangzású hangformátumot használ, hogy lélegzetelállító, moziszerű élményt hozzon létre a nappaliban. A Pioneer VSX-933 nem csak a hang- és képminőségével nyűgöz le, hanem a fejlett funkciók egész sorozatával és a stílusos kialakításával is. Hagyd, hogy körülvegyen a valósághű, prémium minőségű hangzás, és éld meg a házimozit úgy, mint eddig még soha.

 

A Pioneer VSX-933-B AV erősítő fekete színben fő jellemzői

  • Extrém térhatású hangzás és képminőség a Pioneer erősítővel
  • Jelentős választék a funkciókban
  • Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, Play-Fi és Apple AirPlay támogatás
  • Mobilalkalmazás az egyszerű használat érdekében
  • 4K Upscaling és 4K Pass-through technológia
  • MCACC 3D hangkalibráció
  • Szélesebb színskála
 

Egyszerű zene streaming

A Pioneer erősítő könnyen csatlakoztatható a számítógéphez, laptophoz vagy mobileszközhöz a Wi-Fi vagy Bluetooth használatával. A Wi-Fi támogatással a Spotify, a TIDAL és a Deezer felhasználói is elégedettek lehetnek. Lehetőséged van a rádió vagy a mobileszközöd zenéinek hallgatásra is. Egyszerűen csatlakoztasd a Pioneer VSX-933 erősítőt a Bluetooth, Chromecast, Play-Fi vagy az Apple AirPlay segítségével.

 

Minőségi térhangzás a VSX-933 erősítővel?

A Pioneer erősítő fő feladata a minőségi térhatású hangzás biztosítása. A DTS:X technológiának köszönhetően a hangszórók nem igényelnek különleges elrendezést, mivel a DTS:X automatikusan beállítja a már csatlakoztatott hangszórók hangzását a nagyszerű térhatású hangélmény érdekében. Amennyiben a DTS:X nem nyeri el a tetszésedet, a Pioneer VSX-933 erősítő Dolby Atmos 3.1.2 Surround Enhancer technológiát is kínál.

 

Minőségi kép a Pioneer erősítővel

A hangzás nem az egyetlen dolog, amivel a VSX-933 erősítő levesz a lábadról. A Dolby Vision technológia még intenzívebb filmes élményt nyújt. A Dolby Vision felismeri, mikor szükséges csökkenteni a kontrasztot, vagy kiemelni egy adott színt, így biztosít kivételes minőségű videót elképesztő, 4K Ultra HD felbontásban. A Pioneer készüléke emellett 4K Upscaling funkcióval is rendelkezik, tehát képes átalakítani a Full HD videót 4K minőségűre. Élvezd az igazán valósághű élményt kínáló képvilágot a HDR10, HLG és BT.2020 technológiákkal, amelyek támogatják a szélesebb színskálát. Még a legkisebb részletek sem maradnak észrevétlenül a képernyőn.

 

Mennyire kényelmes a VSX-933 erősítő használata?

A Pioneer VSX-933 erősítő vezérlése igazán könnyű Pioneer Remote mobilalkalmazás segítségével, amely ingyenesen letölthető iPad/iPhone/iPod touch vagy bármely Android eszközre. Az alkalmazás segítségével szabályozhatod a vezeték nélküli hangszórót, a rádiót, vagy lejátszhatod a készülék illetve a streaming szolgáltatások zeneszámait.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 173 mm
Mélység 370,5 mm
Tömeg 9,6 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  PIO003f73a
Termékszám:  VSX-933-B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20