Oldal frissítése

Pioneer TS-WX306B

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Pioneer TS-WX306B

Aktív mélynyomó a zene és a minőségi hanghatások szerelmeseinek, amely kihasználja gyártója, az elismert Pioneer technológiai tudásából származó előnyöket. Szerkezete garantálja az erőt és a stabilitást. Zárt házakból álló rendszere jól hangolt, hogy tökéletesen tudja megszólaltatni az erős és ritmikus basszusokat.
 
 A TS-WX306B-nek minőségi háza és Voice Coil (VCCS) hűtőrendszerrel ellátott mélysugárzója van, amelyek biztosítják a hőelvezetést a központtól, ezáltal növelve a frekvenciatartományt és a terhelhetőséget. A Pioneer szabadalmaztatott könnyű, kompozit, sík felületű berendezése megbízhatóan, akár 1300 wattos teljesítményt nyújt. Keskeny formájának köszönhetően csak minimális helyet foglal, és könnyen elfér az autó hátsó ülése mögött.

Fő jellemzők:

  • Minőségi ház kiváló hőelvezetéssel
  • Könnyű, kompozit, sík felületű, kúp alakú
  • Megbízható, nagy teljesítményű

Maximális teljesítmény:
1300 W

Hangszóró:
300 mm

Érzékenység:
94 dB

Frekvencia tartomány:
25-125 Hz

Kód:  PIO752c
Termékszám:  TS-WX306B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05