Oldal frissítése

Pioneer TS-G6932i

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer TS-G6932i

Az erőteljes hangszóró ovális test egy átalakított G-sorozat célja a telepítés az alsó részén az ajtók az autóban, vagy egy tálcát a hátsó ablak. A szilárd kialakítás könnyen felszerelhető a különböző autókat. A készülék tartozéka a por rács.

Pioneer TS-G6932i p oskytne minőségű hangot, pokrývá széles spektrumú frekvenciákat.A szabadalmaztatott, zökkenőmentes IMPP kónuszos robosztus hangszóró membrán ad kiváló tolerancia nagy hangerő, szélsőséges hőmérséklet és páratartalom, amelyek értékes tulajdonságait az autóban.A megfelelő hangrendszer kezeli 40 watt névleges teljesítmény, a legnagyobb teljesítmény, akkor eléri a 300 W.Még ha a zene valóban felbukkan, kapsz egy tiszta adminisztráció torzítás nélkül.

Műszaki adatok:

teljesítmény:
Névleges: 40 W
Maximum: 300 W

hang:
Frekvencia tartomány: 27-40 000 Hz
Érzékenység:90 dB
Impedancia:4 Ohm

anyaga:
IMPP kompozit kónusz zökkenőmentes

Beépítési mélység:
68 mm

Kód:  PIO150w8
Termékszám:  TS-G6932i
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10