Oldal frissítése

Pioneer DEH-900DAB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer DEH-900DAB

A neves Pioneer elektronikai gyártó autórádiója kiváló hangzásélményt nyújt mind a külső tárolókról, mind a rádióból történő zenehallgatás során. DAB+ tunerének köszönhetően kedvenc rádióállomásait digitális hangminőségben élvezheti. Emellett számos további hasznos funkciót kínál, ezek közé tartozik a közlekedési információk automatikus jelentését biztosító funkció. Ha éppen MP3-as zeneszámokat hallgat csatlakoztatott pendrive-járól, és eközben egy bizonyos rádióállomás közlekedési információkat sugároz élő adásban, az MP3-lejátszás elnémul, a rádió átvált a közlekedési hírekre annak érdekében, hogy Ön tisztában lehessen azzal, mi történik éppen az utakon.

Fő sajátosságok

  • Autórádió különböző forrásokból történő lejátszásra
  • Android operációs rendszerű intelligens eszközök csatlakoztatása, iPod/iPhone támogatással
  • Jól olvasható egysoros kijelző változtatható háttérvilágítással
  • Digitális tuner DAB / DAB +
  • 5 sávos grafikus hangkiegyenlítő
  • hitelesített MOSFET tranzisztorok

Teljes gázzal

A minőségi hangreprodukció érdekében a készülék MOSFET tranzisztorokkal ellátott négycsatornás erősítővel rendelkezik, emellett nem hiányzik az aktív subwoofer vagy további két külső erősítővel ellátott hangszóró csatlakoztatására szolgáló előerősített kimenet sem. Az autórádió a volán mögül távvezérléssel is irányítható. További remek funkciója az Advanced Sound Retriever, amely képes helyreállítani a tömörített fájlok elveszett harmonikus és dinamikus részleteit.

Garantáltan aprólékos kidolgozás

A vonzó design és a minőségi műhelymunka kombinációja megerősíti azt az általános benyomást, hogy a Pioneer cég valóban képes termékeivel a végletekig elmenni. Teszi mindezt hangulatos háttérvilágítással, amely mind a nyomógombok esetében, mind az LCD kijelzőn variálható. A lopásvédelemről az elülső panel gondoskodik, így az esetleges tolvaj nem tudja eltulajdonítani a teljes készüléket, csupán ezt a panelt.

További lejátszási lehetőségek

A készülék CD / CD-R / CD-RW lemezek lejátszását támogatja, illetve lehetővé teszi az USB-tárolókról és egyéb intelligens elektronikai készülékekről történő lejátszást. Az elülső USB-bemenetnek köszönhetően nem csak hagyományos pendrive-ról hallgathat zenét. Lehetővé teszi iPhone-ja vagy iPod-ja csatlakoztatását is, melyet követően iPod-funkciójának segítségével iPod-ját vagy iPhone-ját közvetlenül az autórádió paneljéről vezérelheti. Az USB-csatlakozás az Android vagy iOS operációs rendszerű "okoskészülékein" tárolt fájlok lejátszását is biztosítja. A csatlakoztatott telefon mindeközben töltődik, így nem kell attól tartania, hogy útközben váratlanul lemerülne az akkumulátor.

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó CD
Csatlakozók RCA

Felszerelés és funkció

Tulajdonságok RDS, Levehető előlap
Funkciók Támogatás Apple készülékekhez, Támogatás Android készülékekhez, Hangszínszabályzó
Támogatott formátumok MP3, WAV, WMA

Rádió

Tunerek AM, FM, DAB/DAB+

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×50 W

Méretek

Rádió mérete 1 DIN
Kód:  PIO901q1
Termékszám:  DEH- 4900DAB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10