Oldal frissítése

Pioneer SC-LX901-B fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer SC-LX901-B fekete

Ismeri a nagy felbontású hang szépségét? Szeretné magas színvonalon hallgatni a zenét, megrengetni a falakat bármilyen deformáció nélkül? A Pioneer SC-LX sorozata felfedi a legújabb HD audio formátumok lélegzetelállító minőségét közvetlenül az Ön otthonában. A film hangulata körülveszi és teljesen magával ragadja. Ilyesmire nem képes a legnagyobb televízió vagy projektor sem. Hasonló élményben lesz része a zenehallgatásnál is. A veszteségmentes formátumok kirajzolódnak a legapróbb részletekig és olyan érzést kínálnak, mintha az előadók személyesen állnának Ön előt.

Legfontosabb jellemzők

  • 11.2 csatornás D osztályú erősítő
  • Erőteljes és tiszta reprodukció - Direct Energy HD
  • Tökéletes hang elhelyezés háromdimenziós térben
  • Lejátsza a jelenlegi és tervezett HD formátumokat (DTS:X és DTS Neural:X a frissítés után)
  • A részletek pontos kirajzolása (NAS akár 24bit/192 kHz és quad-rate DSD akár 11,2 MHz)
  • Optimalizálás a szoba akusztikája és a hangfalak alapján (MCACC)
  • AirPlay, Spotify, TuneIn internetes rádió
  • Frissítése után: Google Cast, Deezer, TIDAL és FireConnect (Multi-Room)
  • Speciális kialakítás (merev alváz, rezgéscsillapító...)

Mindenhol körülöttünk

Kényeztesse magát olyan hanggal, amely tökéletesen körülveszi a térben. És többek között valódi 3D hangzással, amelynél a hang magassága is szerepet játszik. Magával ragadó zenei háttér ahol a hang a szoba összes sarkából érkezik Ön felé. Az erősítő kompatibilis a legújabb Dolby Atmos film zene platformjával és támogatja a DTS:X audio codecet (közelgő frissítés része). Nincs szükség semmilyen különleges hangfal széthelyezésre. A DTS:X automatikusan alkalmazkodik a meglévő csatornás hangfal rendszeréhez.

Körülményektől függetlenül

A Direct Energy HD erősítő erőteljes és tiszta hangzását bármilyen szobában kifogástalanul élvezheti. A teremakusztika beállításához használhatja a Pioneer MCACC (többcsatornás akusztikai kalibrációs rendszer), amely szakemberek tapasztalatai alapján volt kifejlesztve. A rendszer automatikusan kompenzálja a hangfalak mérete közti különbséget, távolságot, magasságot és kiegyensúlyozza a visszhangot. Az elülső hangfalakon elhelyezett magassági hangszórók a mennyezetről való tükröződést használják ki. Itt tökéletesen szinkronizálódnak a többi hagszóróval és ezáltal háromdimenziós hang keletkezik. A fázis technológiának köszönhetően remekül beilleszkedik a basszus.

Nem csak hang

Vizuális szempontból sem marad hátul a készülék. Támogatja az Ultra HD 60p felbontást, sőt az alacsonyabb felbontású tartalmakat fel is tudja skálázni, hogy Ön teljes mértékben kihasználja a modern Ultra HD televízióját. A HDCP 2.2 segítségével élvezheti a 4K Ultra HD szabvány szerinti videókat is. Mi több, az erősítő készen áll a még csak tervezett HDR (High Dynamic Range) BT.2020 szabvány szerinti formátum lejátszására, amellyel minden finom különbség látható a jeleneten.

Paraméterek

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 185 mm
Mélység 441 mm
Tömeg 18,3 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  PIO003v91
Termékszám:  SC-LX901-B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05