Oldal frissítése

Pioneer RM-05 Fekete

Kiegészítők a termékhez

Pioneer RM-05 Fekete

Aktív professzionális stúdió monitorok a világhírű Pioneer hangmérnökeitől, akár 100 W hang teljesítménnyel. Az RM-05 hangfalakat a legújabb koaxiális hangszórókkal látták el, amelyek nem csupán egyedülállóvá teszi a terméket, de biztosítják népszerűségét a professzionális producerek körében. A hangfalak pro-audio technológiával vannak felszerelve, amely rendkívüli érzékenységet, semleges hangzást és tiszta átmenetet biztosít a frekvenciák között. A Pioneer RM-05 szakértők számára is kiváló közeltéri berendezés.


Legfontosabb jellemzők

  • Aktív stúdió monitor, ideális zenei stúdiók és producerek számára
  • A legújabb HD koaxiális hangszórókkal szerelték fel
  • Kiváló hangminőség és tiszta frekvenciák közötti átmenet
  • 1,5 hüvelykes, alumínium magassugárzók
  • AFAST akusztikus cső

Tű pontos hangok

A HD koaxális hangszóróknak köszönhetően a mélynyomóból és a magassugárzóból származó hangok ugyan abban a pontban hagyják el a hangfalat, ami tűpontos hangérzékelést biztosít. Ezen felül, a készülék waveguide techológiája minimálisra csökkenti a hangszórók közötti rezonanciát és tökéletesen semleges hangzást eredményez, kiemelkedő izolációval. Ne feledkezzen meg a 1,5 hüvelykes (~3,81 cm) alumínium magassugárzókról és a szabadalmaztatott AFAST akusztikus csőről, amelyek tiszta és kiváló minőségű hang előállítását teszik lehetővé.

Kód:  PIO745d
Termékszám:  RM-05

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10