Oldal frissítése

Pioneer PD-10AE-B

5 1 értékelés
102 690 Ft

Pioneer PD-10AE-B

A Pioneer CD lejátszó kiváló minőségű zenét és tökéletes hangzást biztosít. A lejátszó nagyszerű és modern megjelenéssel rendelkezik, amely nagyon kompakt méretű, fém és alumínium előlapból készült. A tiszta hangzás 192 kHz / 24 bites, alacsony jitteres D / A átalakítóval érkezik. Ez tiszta és gyönyörűvé teszi a hangokatA Pioneer CD lejátszó kiváló minőségű zenét és tökéletes hangzást biztosít. A lejátszó nagyszerű és modern megjelenést mutat, amely nagyon kompakt méretű. Testje fém és alumínium előlapból készül. A tiszta hangzás 192 kHz / 24 bites, alacsony jitteres D / A átalakítóval érkezik. Ez tiszta és gyönyörűvé teszi az eszközt.

Főbb jellemzők

  • Digitális óra az előlapon
  • Szilárd szerkezet
  • Kompakt méretek
  • Belső memória
  • Távirányító

Korlátlan lehetőségek

A CD-lejátszó számos zeneformátumot támogat, például zökkenőmentesen lehet vele lejátszani az mp3 számokat. A lejátszó kijelzőjén megtekintheted az alapvető dalinformációkat. Képes véletlenszerű lejátszásra is, 25 zeneszámot tartalmazó műsort állíthatsz össze vagy ismételten meghallgathatod a kedvenc dalod.

Műszaki adatok

  • Analóg kimenet
  • Automatikus készenlét
  • Méretek 435 x 103 x 298 mm
  • Súly 5,1 kg

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Szabadon álló

Csatlakozás és lejátszás

Lejátszható formátum CD
Bemenetek RCA/Cinch
Kimenetek RCA/Cinch
Támogatott audio formátumok MP3
Tulajdonságok és funkciók Távirányító

Rádió

Előbeállítások száma 25 ×

Méret & súly

Lejátszó szélessége 43,5 cm
Lejátszó magassága 10,3 cm
Lejátszó mélysége 29 cm
Tömeg 5,1 kg
Kód:  PIO040e2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PD-10AE-B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05