Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Pioneer MVH-S100UB

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer MVH-S100UB

Hagyd a múltra a hatalmas alacsony tárhellyel rendelkező lemezeket, és csatlakoztasd az autórádiódhoz az okostelefonod vagy egyéb zenelejátszó készüléked az USB vagy az AUX bemenet által. A Pioneer előállt ezzel a speciális MVH-S100UB autórádióval, amely tökéletesen alkalmazkodik a mai digitális világ követelményeihez. Hála az okostelefon USB általi csatlakoztatásának a lehetőségének, hallgathatod a kedvenc zenéid. Mint egy tisztességes autórádió esetében, ennél sem hiányozhat az FM és AM állomások támogatása 24 állomás kapacitású memóriával.

A Pioneer MVH-S100UB autórádió főbb jellemzői:

  • Autórádió lemezmeghajtó nélkül a modern technológiára specializálódva
  • Kis méretek és kifinomult design
  • Támogatja FLAC formátumot a lehető legjobb minőség érdekében
  • Android okostelefonok csatlakoztatása
  • Jól olvasható kijelző fehér háttérvilágítással és gombok vörös háttérvilágítással

FLAC hangzás az igényesek számára

Hála annak a tulajdonságának, hogy képes lejátszani a FLAC fájlokat, a Pioneer MVH-S100UB autórádió a lehető legjobb minőségű zenefájlok lejátszásának a lehetőségével is rendelkezik. A minőségi zenereprodukció érdekében a készülék négycsatornás erősítőre hagyatkozik, amely a jól bevált MOSFET tranzisztorokkal lett ellátva. A D/A konverter gondoskodik a pontos hangreprodukcióról mindenféle torzítástól mentesen. Nem hiányozhat az előerősített kimenet sem a külső erősítő részére, ha például egy testesebb mélynyomót vagy egyéb hangszórót szeretnél még bevonni a játszmába. A hangspektrum optimalizációjára a felső és alsó szűrő szolgál.

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül
Csatlakozók USB, AUX / Line IN, RCA

Felszerelés és funkció

Tulajdonságok RDS
Funkciók Támogatás Android készülékekhez, Hangszínszabályzó
Támogatott formátumok MP3, FLAC, WAV, WMA

Rádió

Tunerek AM, FM

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×50 W

Méretek

Rádió mérete 1 DIN
Kód:  PIO903y4a
Termékszám:  MVH-S100UB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10