Oldal frissítése

Pioneer MVH-AV290BT

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer MVH-AV290BT

Vegye meg ezt a kiváló minőségű, a Pioneer gyártó által kipróbált és tesztelt audio eszközt, amely garancia arra, hogy a termék a legjobbak közt van a piacon. Az unalom gyakori probléma az úton, amelyet a hagyományos rádiók nem mindig tudnak orvosolni. Ezzel szemben a Pioneer modelljének 2DIN méretű 6.2"-es érintőképernyője domináns eleme az autó műszerfalának és egyben garantálja, hogy az összes multimédiás tartalom is kéznél legyen. A felhasználók legnagyobb örömére lehetőség van a tolatókamera csatlakoztatására is, amelynek a képe továbbításra kerül majd a minőségi WVGA rádió kijelzőjére.  

Legfontosabb jellemzők

  • 2DIN méretű rádió 6,2"-es kijelzővel
  • Beépített, 4 x 50 W-os kiváló minőségű erősítő  játssza le kedvenc zenéit
  • Kompatibilis az iPod és iPhone készülékekkel
  • Rendelkezik AM / FM tunerrel, RDS-el
  • Multimédia tartalmak lejátszására USB vagy Bluetooth csatlakozó
  • Tolatókamera csatlakoztatásának lehetősége

Nincs több rendetlen kábel

Legyen akár szó zenehallgatásról, fényképek nézegetéséről vagy filmnézésről, a rádiót teljesen problémamentesen csatlakoztathatja külső adattárolóhoz az USB porton keresztül. Azonban, ha nem akar bajlódni a kellemetlen vezetékekkel, használja ki a Bluetooth technológiát, amely biztosítja a vezeték nélküli rádiós kapcsolat lehetőséget  és az intelligens, Apple eszközök csatlakoztatását is. A rádió képes a különböző zenei formátumok, mint az MP3, WMA, WAV, AAC, és a videofájlok, mint a DivX, Xvid és MPEG-1,2,4, valamint a JPEG és BMP típusú fájlok kezelésére is. Természetesen nincs rádió AM / FM RDS nélkül. Masszív, 4 x 50 W-os beépített erősítő gondoskodik a csúcs audio teljesítményről a kedvenc dalai lejátszásakor. Élvezze a kedvenc zenei előadóit egy teljesen új design keretében.

 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül
Csatlakozók USB, AUX / Line IN, RCA

Felszerelés és funkció

Felszerelés Bluetooth
Funkciók Támogatás Apple készülékekhez, Hangszínszabályzó
Támogatott formátumok MP3, AAC, WAV, WMA, JPEG, DivX

Rádió

Tunerek AM, FM

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×50 W

Méretek

Rádió mérete 2 DIN
Kód:  PIO102y0b
Termékszám:  MVH-AV290BT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05