Oldal frissítése

Pioneer FH-460UI

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer FH-460UI

Elégedetlen a jelenlegi autórádió 2DIN? Ebben az esetben van egy terméket egy ismert és jól bevált Pioneer. Búcsút a rossz minőségű hang, lassú betöltési idő és tetves vétel rádióállomások és próbálja meg ezt a modellt, amit szeretni fog. Radio széleskörű csatlakoztatási lehetőségek, erőteljes erősítő, tuner RDS, USB port és AUX vonali bemenet - ez berendezések, amelyek összege csak néhány versenytársai. Emellett panel piros megvilágított gombok és egy fehér háttérvilágítású kijelző biztosítja, hogy a rádió illeszkedik a legtöbb belső.

Legfontosabb jellemzők

  • Radio játszik a különböző forrásokból származó
  • Praktikus USB bemenet az előlapon
  • Támogatás Apple termékek
  • Jól olvasható 1 soros kijelző fehér háttérvilágítással
  • Támogató szolgáltatások MIXTRAX
  • forgalmi jelentés
  • 5 sávos grafikus EQ

támogatja az Apple

Sok felhasználó is értékelni fogják a kifinomult támogatást lejátszást iPod vagy iPhone, és meg kell tudni, hogy játszunk kövesse a rádió kijelzőjén, vagy a kedvenc elektronikus eszköz nakousnutým alma jelképe.

bizonyított MOSFET

A minőségi hangszóró készülék fel van szerelve egy négy-csatornás MOSFET. Van is egy pár erősített kimenet előtt az aktív mélynyomó, hangszóró, külső erősítővel. Optimalizálása az amplifikációs az audio spektrum szolgál majd a felső és az alsó szűrőt.

kifinomult design

Nagyobb méretek biztosan nem teher, hanem inkább az ellenkezője. Tökéletesen kitölti a teret a központi része a műszerfal. Vonzó design és a minőségi kivitelezés kiemelik az általános benyomás, hogy a Pioneer termékek is nagyon teszik, hogy a végén. 

Hang igényes

A rádió képes lejátszani a klasszikus CD-k és a kedvenc dalait az USB port, egy remek társ, legyen az utazás, nem számít, milyen hosszú. Könnyen megbirkózni MP3, WMA, WAV.Természetesen lehetőség van hallgatni rádióállomások FM vagy AM. Minden elegánsan egészíti ki egy nagyon sikeres 5-sávos grafikus equalizer, öröm volt vele dolgozni.

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó CD
Csatlakozók AUX / Line IN, RCA

Felszerelés és funkció

Tulajdonságok RDS
Funkciók Támogatás Apple készülékekhez, Támogatás Android készülékekhez, Hangszínszabályzó
Támogatott formátumok MP3, WAV, WMA

Rádió

Tunerek AM, FM

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×50 W

Méretek

Rádió mérete 2 DIN
Kód:  PIO903z1d
Termékszám:  FH-460UI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20