Oldal frissítése

Pioneer DVR-fekete XT11T

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer DVR-fekete XT11T

Elegáns író Pioneer egy karcsú, karcsú teste. Ezért alkalmas a hordozhatóság és a design jól illeszkedik a laptopok és ultrabooks mellett, ahol szoktam vezetni nem tartalmazza. Használja Természetesen lehetőség van bármely notebook és asztali PC köszönhetően általánosan elterjedt USB 2.0 interfész. Nem csak a nagy sebességű adatátvitel, hanem képes kezelni a hatalom az USB interfész.
Ön tudja játszani a DVD filmeket, túra DVD mellékletek magazinok, de leginkább biztonsági mentést az adatokat. Fenti kép tele emlékekkel és a családi videókat minden bizonnyal megérdemli, és így jön a mechanika írásban kétrétegű adathordozó, újraírható DVD-RW, és támogatja a gyakorlati formátumú DVD-RAM, amely kiválóan alkalmas a gyakori mentés és levelezés adatokat a lemezre.
 

Műszaki adatok:

Speed ??olvasási / írási:
DVD + R 8x
DVD-R: 8x
DVD + RW: 8x
DVD-RW: 6x
DVD + R (DL): 6x
DVD-R (DL): 6x
DVD-RAM: 5x
CD-R: 24x
CD-RW: 24x

méretek:

150,3 x 18,9 x 161 mm

súly:
Approx 250 g

Paraméterek

Optikai meghajtó

Formátum DVD, CD
Kód:  GM625d4
Termékszám:  DVR-XT11T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20