Oldal frissítése

Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT

4,7 6 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
303 190 Ft

Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT

A Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT az alapváltozat továbbfejlesztett modellje, GT végzáró sapka nélkül. Új megjelenést és könnyebb kezelhetőséget biztosít a JOG kerekeknek, amelyek mostantól teljes méretűek, grafit színűek, felül fémes textúrával és gumírozott felülettel a széleken. A Virtual DJ szoftver mostantól támogatott (a licenc külön megvásárolható). Azonban még a Rekordbox és a Serato DJ Pro is megtalálható rajta. A TRAKTOR PRO 3 a térképfájlok letöltésével használható.

A Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT DJ-kontroller legfontosabb jellemzői

  • A Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT keverőpult 4 csatornával rendelkezik, így szabadon készíthetsz mashupokat vagy scratchelhetsz
  • A mix USB buszon keresztül kap áramot, így csak egy kábellel kell csatlakoztatnod a számítógéphez
  • A beépített hangkártyával a DDJ-FLX6-GT egyetlen RCA kábellel közvetlenül csatlakoztatható a hangszórókhoz vagy erősítőhöz
  • 8 háttérvilágítású gumipad Hot Cues, Pad FX, Beat Jump és Sampler funkciókkal
  • Plug and Play - nincs szükség illesztőprogramok telepítésére, csak csatlakoztasd a Windows vagy macOS rendszerű számítógépedhez
  • A Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT a Serato Pitch 'n Time DJ Expansion Pack és a Serato FX Pack szoftverekre szóló utalványokat is tartalmaz

Kompatibilis szoftverek széles választéka

A Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT mostantól teljes kompatibilitást biztosít a Virtual DJ szoftverrel, de továbbra is ingyenesen használható a Recordbox Core terv és a Serato DJ Pro. A vezérlő a Serato FX Pack, a Pitch'n Time DJ Expansion Pack és a még kiadásra váró TRAKTOR PRO 3 TSI fájl licenckulcsait is tartalmazza.

Vadonatúj Merge FX

Az új Merge FX segítségével könnyedén drámaivá teheti szettjeidet és kombinálhatod a különböző zenei stílusokat. Nem számít, hogy milyen a BPM vagy a következő szám stílusa. Izgalmas átmeneteket hozhatsz létre a kevert sávok között, amikor csak akarod. Egyszerűen csak nyomd meg a gombot, és forgasd el, akár gyorsan, akár lassan. Pontosan így akarod elkezdeni a megfelelő hangulat kialakítását a kevert zenédhez.

Professzionális hangzású scratch effektek létrehozása egy kézzel

Kapcsold be a Jog Cutter eszközt, és egyszerűen mozgasd a jogot, hogy professzionális hangzású scratch-effekteket hozz létre a legutóbbi Hot Cue pontból. 10 különböző scratch-effektus áll rendelkezésre, amelyek a lejátszási pozíció egyszerű mozgatásával válthatók.

Teljes méretű Pioneer DJ DDJ-FLX6 kocogók lejátszási pozíció kijelzővel

A hangmagasság hajlítása és a scratchelés gyerekjáték a nagyméretű forgó kocogóknak köszönhetően, amelyek mérete megegyezik a CDJ sorozatú multiplayerekével. Mindegyik rendelkezik a lejátszási pozíciót mutató kijelzővel is, így a számítógépre való ránézés nélkül is nyomon követheted a helyzetét.

Légy kreatív a scratch mintákkal

A Sample Scratch egy vadonatúj pad mód a Rekordboxban, amely lehetővé teszi, hogy kiválaszd a samplerhez rendelt hangokat, és betöltsd őket a deckekre. Ha tehát egy dal élő remixét szeretnéd elkészíteni, vagy egyszerűen csak textúrát szeretnél adni a zenédnek, akkor a kedvenc hangjaidat scratchelheted.

Méretek:
676 × 68,7 × 345,7 mm

Tömeg:
3,8 kg

Paraméterek

Jellemző

MIDI USB
Effekt egység igen

Csatlakozás

Analóg bemenetek Nem
Mikrofon bemenet 6,3 mm jack
Vonalkimenet RCA
Fejhallgató csatlakozó 6,3mm Jack
Bluetooth Nem

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  PIO960e1gt
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  DDJ-FLX6-GT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10