Oldal frissítése

Pioneer DJ DDJ-FLX4

4,8 18 értékelés
139 790 Ft

Pioneer DJ DDJ-FLX4

A Pioneer DJ DDJ-FLX4 egy kompakt kétcsatornás kontroller, amely a Pioneer DJ sorozatból örökölt professzionális elrendezéssel rendelkezik.A készülék 16 performance paddal és 5"-os kapacitív érintőkapcsolós kocogókerékkel rendelkezik.A vezérlő rendelkezik egy dedikált mikrofoncsatornával is, amely közvetlenül a keverésbe vezet.Ez nagyszerű eszközzé teszi a DJ-szettek élő előadásához.Két vadonatúj keverési funkciót - Smart Fader és Smart Color FX - is kínál, amelyek segítségével könnyedén válthatsz a sávok között, és egyetlen vezérlővel alkalmazhatod az effektek kombinációját.

A Pioneer DJ DDJ-FLX4 DJ-kontroller legfontosabb jellemzői

  • 5"-os kapacitív érintőkijelzős kocogókerék
  • 16 performance pads (csatornánként 8)
  • 3 sávos csatornakiegyenlítő erősítésszabályozó gombokkal
  • Egy mikrofoncsatorna, amely közvetlenül a keverésedbe kerül
  • Könnyű átmenet a sávok között és effektek alkalmazása a Smart Fader és a Smart Color FX segítségével
  • A Pioneer DJ DDJ-FLX4 DJ-kontroller dedikált hurokvezérléssel rendelkezik
  • Zökkenőmentes integráció a TIDAL, a Beatport Streaming, a Beatsource Streaming és a SoundCloud Go+ szolgáltatásokkal (előfizetés szükséges).
  • Tápellátás USB-C-n keresztül

A Pioneer DJ DDJ-FLX4 DJ-kontroller széles körű kompatibilitása

A Pioneer DJ DDJ-FLX4 kontroller teljesen kompatibilis a Rekordbox vagy Serato DJ Lite DJ szoftverekkel, csak csatlakoztasd számítógépedet a DDJ-FLX4-hez.A nagyobb igényű felhasználók teljes Serato DJ Pro licencet vásárolhatnak.A kontrollert azonnal elkezdheted használni a Windows és macOS számítógépekkel.Az iPhone, iPad és Android telefonokon vagy táblagépeken használható szoftver 2023 elején lesz elérhető. 2023-ban ezekhez a mobileszközökhöz Bluetooth vagy USB-kábeles csatlakoztathatóság is rendelkezésre áll majd.

Vadonatúj funkciók a könnyű keveréshez

Nem csak a kezdők fogják értékelni a Smart Fadert, amely automatikusan beállítja a zene hangerejét, basszusát és BPM-jét.Ez lehetővé teszi a zökkenőmentes váltást egyik sávról a másikra a csatorna vagy a crossfader faderek egyszerű mozgatásával.Egy másik új Smart CFX funkcióval egyszerűen elforgathatod a gombot, és az effektek kombinációját használhatod, hogy a zenédet feldobd.

Paraméterek

Jellemző

MIDI USB
Effekt egység igen

Csatlakozás

Analóg bemenetek Nem
Mikrofon bemenet 6,3 mm jack
Vonalkimenet RCA
Fejhallgató csatlakozó 3,5 mm Jack
Bluetooth igen
Kód:  PIO960d1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DDJ-FLX4

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15