Oldal frissítése

Pioneer DEH-1900UBB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer DEH-1900UBB

A híres Pioneer rádió kiváló a minőségi zenehallgatáshoz a CD, FM / AM rádió, AUX bemenet vagy USB porton keresztül, utóbbi lehetővé teszi a FlashDrive vagy az Android rendszerrel működő intelligens elektronika csatlakoztatását is. És ha ez még mindig nem elég? A lenyűgöző Advanced Remote Control (ARC) segítségével az okos telefonját használhatja úgy is, mint a rádió távirányítója. Kétségtelenül egy másik csodálatos képessége, hogy FLAC formátumban is képes lejátszani a dalokat, miközben visszaállítja a tömörítés során elveszett harmóniát és dinamikát. Garantált a tökéletesen tiszta, erőteljes basszus és a szintén kiválóan tiszta, magas hangok minősége is.

Legfontosabb jellemzők

  • A különböző forrásokból származó lejátszás lehetősége
  • Android rendszeren futó intelligens eszközökök csatlakoztatása
  • Támogatja FLAC formátumot a lehető legjobb minőség érdekében
  • Jól olvasható egysoros kijelző
  • 5 sávos grafikus EQ
  • Teljesen levehető előlap
  • Piros színnel megvilágított gombok

Kiváló MOSFET

A minőségi hangszóró készülék négy-csatornás MOSFET-el van felszerelve. Ezen túl egy pár előerősített kimenettel rendelkezik, az aktív mélynyomó vagy hangszóró számára pedig külső erősítővel. Az audio spektrum amplifikációjának optimalizálásáról a felső és az alsó szűrő gondoskodik. Ezt az autórádiót vezérelheti a kormánykerék segítségével is.

Praktikus USB port

Az elülső USB-port nem csak a klasszikus flash meghajtók által biztosítja a zenelejátszást. Az USB-n keresztül ezeken túl lehetősége van az Android intelligens eszközén tárolt fájlok lejátszására is. Külön plusz, hogy az így csatlakoztatott telefont a rádió fel is tölti, így nem kell aggódnia, hogy az akkumulátor lemerül félúton.

Igényes hangzás

A FLAC fájlok lejátszásának lehetőségével a lehető legjobb hangminőséget kapja, amelyet autórádió csak nyújtani tud. A tömörítés során az audio nem veszít az információkból, és így a minőségéből sem. A veszteséges formátumok, mint például az MP3, a hallgatáshoz legkevésbé szükséges információk kibocsátásának az elvén működnek.  A FLAC audio formátum megtartja a teljes körű információt, így Önnek nem szükséges aggódnia. A rádió könnyedén lejátssza az MP3, WMA, WAV, AAC és az imént említett FLAC formátumokat.

 Garantált design

Vonzó design és minőségi kivitelezés gondoskodik a kiváló általános benyomásról, ami bizonyítja, hogy a Pioneer termékek tényleg a vásárlók végső választásai között vannak. Ezt rendkívül jól kiegészíti a vörös háttérvilágítással ellátott gombok sokasága. Továbbá, a rádió levehető előlappal rendelkezik, amely biztosítékot jelent a lopás ellen, hiszen a potenciális tolvaj nem megy semmire a működésképtelen fél résszel.

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó CD
Csatlakozók USB, AUX / Line IN, RCA

Felszerelés és funkció

Tulajdonságok RDS, Levehető előlap
Funkciók Támogatás Android készülékekhez, Hangszínszabályzó
Támogatott formátumok MP3, FLAC, WAV, WMA

Rádió

Tunerek AM, FM

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×50 W

Méretek

Rádió mérete 1 DIN
Kód:  PIO901e3q3
Termékszám:  DEH-1900UBB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15