Oldal frissítése

Pioneer DEH-1900UB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer DEH-1900UB

A jól ismert Pioneer gyártó autórádiója kellemessé teszi az autózás élményét a színvonalas zenehallgatás biztosításával. Hallgathatja kedvenc zenéjét CD-n, FM/AM tuner-es rádión, továbbá AUX-bemeneten vagy USB-csatlakozón keresztül is, ahova pendrive-ot, vagy Android típusú okostelefont csatlakoztathat. Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor további remek funkciókat ígér az Advanced Remote Control (ARC), amely az Ön okostelefonját egy távirányítóvá alakítja. Vitathatatlan pozitívum, hogy az autórádió támogatja a FLAC formátum lejátszását. A FLAC formátumban tömörített hanganyag veszteségmentes, megőrzi a hanganyag minden harmonikus és dinamikus részletét. Az Ön füle nem fog hiányt szenvedni az erőteljes, mély és tiszta magas hangokban.

Legfontosabb Jellemzők

  • Különféle hanghordozókból való lejátszás
  • Android operációs rendszeren futó okostelefon csatlakoztatható
  • Támogatja a FLAC formátumot a legjobb hangminőség biztosításáért
  • Jól olvasható egysoros kijelző
  • 5 sávos grafikus hangszínszabályozó
  • Teljesen levehető előlap
  • Pirosan megvilágított gombok

Megbízható MOSFET tranzisztorok

A hangfalak minőségi hangzása érdekében a készülékben egy MOSFET tranzisztorral ellátott négycsatornás erősítő van. Nem hiányzik az előerősítő kimenet kettőse sem, amelyekhez aktív mélynyomó vagy külső erősítővel ellátott hangafalak csatlakoztathatóak. A hangállomány terjedésének optimalizálására szolgál a felső és az alsó szűrő. Az autórádiót a kormány mögül is vezérelheti.

 

Praktikus USB-bemenet

Az elülső USB-bemenet nem csak klasszikus pendrive-ról teszi lehetővé a zenehallgatást. Az USB-bemenethez csatlakoztathatja Android operációs rendszerű okostelefonját, és hozzáférhet azokhoz a zenefájlokhoz is, amelyeket a telefonján tárol. Mivel az USB-bemenet dokkolóként is működik, a csatlakoztatott telefon akkumulátorát is tölti, így nem kell attól tartania, hogy út közben lemerül a készüléke.

Hangzás igényeseknek

Az a tény, hogy a készülék le tudja játszani a FLAC formátumú fájlokat is, nagy mértékben hozzájárul a minőségi hangzás megteremtéséhez. A FLAC formátum lényege abban rejlik, hogy a tömörítés során a hanganyag egyáltalán nem veszít a minőségéből. Ezzel szemben a veszteséges tömörítésen alapuló formátumok, mint pl. az MP3, a tömörítés során elhagynak bizonyos információkat, amelyek kevésbé relevánsak. A FLAC azonban megőrzi az összes információt, és így nem fosztja meg Önt a tökéletes hangélménytől. Az autórádió gond nélkül lejátssza az MP3, a WMA és a WAV fájlformátumokat, illetve a már említett FLAC formátumot.

A kidolgozottság garantált

A szép design és a színvonalas gyári kivitelezés együttese arról tanúskodik, hogy a Pioneer gyártó a termékeiből valóban kihozza a maximumot. Ezt egészítik ki a piros háttérvilágítású gombok. A tolvajokat eltántorítja az autórádió ellopásától a levehető előlap, amely biztosítékként szolgál arra, hogy az esetleges tolvaj ne a teljes autórádióval távozzon.

 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó CD
Csatlakozók RCA

Felszerelés és funkció

Tulajdonságok RDS
Funkciók Támogatás Android készülékekhez, Hangszínszabályzó
Támogatott formátumok MP3, FLAC, WAV, WMA

Rádió

Tunerek AM, FM

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×50 W

Méretek

Rádió mérete 1 DIN
Kód:  PIO901e3q1
Termékszám:  DEH-1900UB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05