Oldal frissítése

Pioneer DDJ-WeGO4-K fekete

Kiegészítők a termékhez

Pioneer DDJ-WeGO4-K fekete

Tegye meg az első lépéseket a DJ-zés világában a fekete színű kompakt DDJ-WeGO4-K MIDI kontrollerrel, amelyet számos fejlett funkcióval ruháztak fel. A kreativitás bővítésére samplert, manuális és automata loop funkciót, hot cuest és Pad FX-et kínál a profi DJ hardverekből. Használata nagyon egyszerű - csak csatlakoztassa egy laptophoz, tablethez vagy okostelefonhoz egy klasszikus USB kábellel, és már élvezheti is a játékot 24 bites és 48 kHz-es minőségben.

A fekete DDJ-WeGO4-K főbb jellemzői

  • Integrált hangkártya
  • Háttérvilágítású vezérlés
  • Mellékelt szoftverek: rekordbox DJ és Virtual DJ LE
  • Támogatja a WeDJ (iPod) szoftvert
  • Harmonikus torzítás: 0,006%

A rekordbox DJ szoftver termékkulcsát megtalálja a csomagban. Ezzel a szoftverrel közvetlenül az eszközről tudja irányítani a MIDI kontrollert. Használhatja a WeDJ alkalmazást is, amellyel egyenesen iTunes könyvtára darabjait keverheti. A készülék rendelkezik egy PCA master kimenettel, valamit két fejhallgató kimenettel is. Ezen kívül a készüléken talál egy mikrofon 1/4" TS jack bemenetet és egy USB csatlakozót is.

Kód:  PIO955f1
Termékszám:  DDJ-WeGO4-K

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15