Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Pioneer DDJ-SB3

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer DDJ-SB3

Ha kedvelted a DDJ SB2 kontrollert, akkor a DDJ-SB3 még jobban elnyeri a tetszésedet, mivel még egyszerűbb vezérlést és tisztább elrendezést kínál a jobb áron, továbbá számos új funkcióval bővült. A lejátszott számok közötti sima átmenet sosem volt még ennyire könnyen megoldható, köszönhetően az FX Fade effektnek. Használhatod a Pad Scratch funkciót, és lemezjátszó nélkül is bejátszhatsz scratcheket.

A Pioneer DDJ-SB3 MIDI vezérlővel - legfontosabb jellemzői

  • A speciális mintákkal ellátott kontroller, amely a scratch-betétek alapjait tanítja meg
  • Jól elrendezett keverőszakasz háttérvilágítású vezérlőkkel
  • A nagyszerű elrendezés segít a különböző funkciók és hatások közötti válogatásban
  • Egy mikrofon bemenettel, az RCA kimenettel és monitor csatlakozási porttal rendelkezik

Profi scratch minden kezdőnek

A Pad Scratch összesen nyolc mintát kínál a legendás hip-hop DJ Jazzy Jeff funkció repertoárjából. Válassz ki egy mintát, nyomd meg a nyomógombot, és a sebesség automatikusan illeszkedik a BPM frekvenciájához. Vagy támaszkodhatsz a saját képességeidre, és kezd el magad a scratchelést: a Pioneer DDJ-SB3-nak jog drive-val és crossfaderrel rendelkezik erre a célra.

Könnyen megtanulható a DDJ-SB3 kezelése

Az FX Fade funkció finoman átkeveri a zenéket egymásba, továbbá nyolc féle mintából választhatsz az átjátszáshoz melyet további  négy fajta effekttel kombinálhatsz (HPF, LPF, Loop Playback & Back Spin stb.). A DDJ-SB3 vezérlőn, a kompakt mérete ellenére, elegendő hely van a jog drive-ok részére valamint egy jól szervezett szekció a keverésre, korrekcióra és kétcsatornás szűrésre.

Az egyszerűség ellenére a Pioneer még a haladóknak is kínál újdonságot

A DDJ-SB3 nem csak kompakt, hanem kialakítása robusztus, és nagyon tartós anyagból készült. A számítógéphez való egyszerű csatlakoztatáshoz beépített hangkártyával rendelkezik, és USB-n vagy mikrofonon keresztül csatlakoztathatja a Seratához. A DDJ-SB3 tökéletes kompromisszuma az egyszerű elrendezésnek és a fejlett funkcióknak, amit a kezdők és a haladó DJ-k is értékelnek majd.


Paraméterek

Jellemző

MIDI USB
Effekt egység igen

Csatlakozás

Analóg bemenetek igen
Mikrofon bemenet 6,3 mm jack
Vonalkimenet RCA
Fejhallgató csatlakozó 6,3mm Jack
Bluetooth Nem

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver Nem
Kód:  PIO958a
Termékszám:  DDJ-SB3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10