Oldal frissítése

Pioneer DDJ-RR fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer DDJ-RR fekete

A DDJ-RR egy kompakt, hordozható 2 csatornás MIDI kontroller, melyet a Recordbox DJ szoftver használatához fejlesztettek ki. Vékony dizájnnal és intuitív elrendezéssel büszkélkedhet, nagyméretű keverőkkel. Háttérvilágítással rendelkeznek, csak úgy, mint a PAD. Ez egy továbbfejlesztett verzió, mely egy 6 mm-es, egy háttérvilágítással ellátott keverővel rendelkezik, amely szerkeszthető a Rekordbox DJ szoftverben. A szoftver a készlet része. A DDJ-RR nagyfokú rugalmasságot és a Sequence Call funkciót kínálja a tárolt szekvenciák betöltéséhez a PAD-ból. Nagy testreszabhatóságot biztosít a számos kimeneti lehetőséggel - egy pár XLR Master kimenet az RCA Master kimenettel és egy 1/4"Booth kimenettel kombinálva.

A Pioneer DDJ-RR fekete MIDI kontroller előnyei

  • Integrált hangkártya
  • Ideális a Recordbox DJ szoftverrel való használathoz
  • Állítható háttérvilágítású vezérlők
  • Különféle hanghatásokkal
  • Hot Cue, Slicer, PAD PLUS, Roll, Sampler stb.
  • Rekordbox DJ szoftver ingyen

Többfunkciós PAD és számos funkció

A Pioneer DDJ-RR saját hangkártyával, alsó joystickkal, beépített PAD-ekkel és a PAD PLUS funkcióval rendelkezik, amely 4 további hanghatást kölcsönöz a meglévő PAD-nak. Megtalálható még a Hot Cue, Slicer, Roll, Sampler vagy a dinamikus hangerőszabályozás funkciók is. Egyéb elérhető funkciók a Beat indikátor, a Chanel Fader Starter, a Crossfader Curve Adjust, a Master Level és a Channel Level Meters.

Számos csatlakozó és széleskörű vezérlés

A Midi DDJ-RR kontroller a csatlakozók széles választékát kínálja, beleértve az AUX bemenetet, egy 6,3 mm-es jack bemenetet, egy 6,3 mm-es master kimenetet, egy RCA master bemenetet, két fejhallgató kimenetet (6,3 mm-es jack, mini jack) és egy USB B típusú B portot is. 4 irányú vezérléssel és FX hajtásszabályozással is rendelkezik. Cue gombok találhatók mindegyik részen, emellett szinkronizálható 6 csatornás sample bank, Auto Loops, Manual Loops vagy Loop Roll is.

Kód:  PIO955l
Termékszám:  DDJ-RR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15