Oldal frissítése

Pioneer DDJ-REV1

4,7 8 értékelés
114 790 Ft

Pioneer DDJ-REV1

A DDJ-REV1 DJ kontroller nagyszerű partnere a Serato DJ Lite szoftvernek, amelyet ingyenesen letölthet. Intuitív kialakításának köszönhetően a tapasztalt DJ-k és a kezdő zenekeverési rajongók is könnyedén játszhatnak. Ez a kétcsatornás vezérlő egy professzionális DJM-S keverőt, valamint PLX lemezjátszót emulál, beleértve a nyílt formátumú és a Scratch DJ-k számára dedikált funkciókat. Ez a professzionális Battle DJ-k által használt interfész formátum. Például a tempo faderek akár 60 mm-rel hosszabbak, mint a DDJ-SR2 vezérlőn, így finomabb vezérlést kínálnak. Ráadásul vízszintesen a JOG kerekek felett helyezkednek el, a teljesítménypárnák a mix szekcióban találhatók. Az eredmény az effektek, minták és karcolás maximális intuitív használata.

A Pioneer DDJ-REV1 DJ vezérlő főbb jellemzői

  • Professzionális DJM-S keverőt, valamint PLX lemezjátszót emulál
  • A Pioneer DDJ-REV1 DJ kontroller nem csak Battle DJ-k számára ideális felszerelés
  • Maximális intuitív effektusok, minták és karcolás használata
  • Megnövelt JOG kerekek a kényelmesebb karcolás érdekében
  • Tracking Scratch funkció a könnyebb karcolás érdekében
  • Mikrofon bemenet moderáláshoz vagy énekléshez
  • Támogatja a Serato DJ Pro-t (külön megvásárolható)

A végső leegyszerűsített zenekeverés

A Pioneer DDJ-REV1 DJ vezérlő JOG kerekei megnagyobbodtak, így könnyebben karcolható velük. Méretük megfelel például a népszerű Pioneer DDJ-SR2 DJ kontrollernek. Ezenkívül az FX effektorok segítségével textúrát adhat a kevert zenéhez. Ha a botot lefelé mozgatja és tartsa, a Serato DJ Lite effektusait rövid sorozatokban aktiválja. Ha viszont felfelé mozgatja a kart, akkor az effektusok zárolódnak, és szabad kezet kaphat a dalok karcolásához vagy böngészéséhez.

Egy extra kézmozdulat karcoláshoz a Tracking Scratch funkciónak köszönhetően

A praktikus Tracking Scratch funkció hangtalanul visszaadja a zenét a jelzőponthoz (kezdőponthoz), amikor a JOG kereket előre mozgatja, vagy felemeli a kezét. Így nem kell bezárnia a fadert, majd meg kell találnia a megfelelő helyet a dalban, hogy a megfelelő pillanattól kezdve ismételten karcoljon . Csak válassza ki a Tracking Scratch Pad módot, nyomja meg a Performance Pad gombot, és válassza ki a használni kívánt Scratch Crossfader Cuts-t.


Paraméterek

Jellemző

MIDI USB
Effekt egység igen

Csatlakozás

Mikrofon bemenet 6,3 mm jack
Vonalkimenet RCA
Fejhallgató csatlakozó 3,5 mm Jack

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  PIO960k
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DDJ-REV1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15