Oldal frissítése

Pioneer DDJ-RB

4,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Pioneer DDJ-RB

A hordozható Pioneer DDJ-RB DJ MIDI kontroller a magasabb kategóriájú profi modellekben talált ihletet, és csak a legjobbat vette át tőlük. A kétcsatornás vezérlő tápellátása USB-n keresztül történik, és szinte minden funkcióval rendelkezik, amelyekre a zene lejátszásához szükséged van, beleértve a Rekordbox DJ szoftvert. Mérete miatt ideális utazáshoz. Intuitív elrendezése, responzive jog-jai és performance pad-jai vannak. Nem hiányzik a Plus gomb sem, amellyel közvetlenül a hardverből előhívhatod a tárolt szekvenciákat.

A Pioneer DDJ-RB MIDI kontroller főbb jellemzői

  • Hordozható kialakítás USB-porthoz
  • Integrált hangkártya
  • Háttérvilágítású vezérlő
  • Rekordbox DJ szoftverrel szállítjuk
  • Harmonikus torzítása 0,005%
  • Mikrofon bemenet
  • 1× RCA + 1× monitor out kimenet

Kompakt, könnyű, jól felszerelt

A nagy jog kerekek az egyéb ellenőrző elemekkel együtt lehetővé teszik intuitív keverést. A VU mérők mutatják a szoftver szerinti performance módot, és biztosan értékelni fogod az áttekinthető elrendezésüket. A 16 performance pad segítségével egyszerűen használhatod a Hot Cue pontokat, a Pad FX-et, a Beat Jump-ot vagy a Slicer-t. Bár utazási változat, ez a kompakt és könnyű készülék számos fejlett funkciót kínál. A rugalmasságot a fő bemenetként működő beépített jack biztosítja. A mixeidet közvetlenül a hangszóróból hallhatod, anélkül, hogy külső monitorokat kéne használnod. Természetesen szabványos fejhallgatót is használhatsz.

 
Kód:  PIO955i
Termékszám:  DDJ-RB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15