Oldal frissítése

Pioneer DDJ-400

4,9 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer DDJ-400

A kontroller vezérlése és elrendezése a legendás NXS2 modellen alapul: ha ezzel már van tapasztalatod, akkor nagyon gyorsan hozzá fogsz szokni a Pioneer DDJ-400-hoz. Szettek létrehozásához az összes szükséges funkció és elem rendelkezésre áll. A kétcsatornás keverő három sávos korrekcióval, a szűrő, fader, crossfader, jog tárcsa és elegáns háttérvilágítással ellátott mintavevő sem hiányozhat. A DDJ-400 még a Beat FX funkcióra is felkészült, vagy olyan effektusokra, amelyek szinkronizálódnak az aktuális szám BPM frekvenciájával.

A Pioneer DDJ-400 MIDI kontroller legfontosabb jellemzői

  • A mintavevő egységet jog tárcsa, faderek és különböző szűrők egészítik ki
  • A funkciók és vezérlők széles körű arzenálja ellenére egyszerű elrendezést tart fenn
  • Mikrofon, fejhallgató, hangszóró kimenetekkel és PC-csatlakoztatáshoz szükséges csatlakozóval
  • A Rekordbox DJ oktatási szoftverrel szállítjuk
  • Kényelmesen magaddal viheted az oldalsó fogantyúnak köszönhetően

Kezdőként is használhatod a kontrollert

A Pioneer DDJ-400 MIDI kontroller külön Beat FX gombokat tartalmaz az aktuálisan lejátszott műsorszámok, illetve a CDJ-stílus hurkok és egyéb speciális funkciók hozzáadásához. A kontrolleren kívül a csomag részét képezi a professzionális Rekordbox DJ szoftver is egy olyan tanulási funkcióval, amely az alapoktól kezdve felépíti a DJ-skedéshez szükséges ismereteidet vagy különböző, addig ismeretlen területekkel ismertet meg, ha már tapasztaltabb felhasználó vagy.

A Pioneer DDJ-400 & sokoldalú csatlakoztathatósága

A fejhallgató és a hangszóró kimeneteket a master fejhallgató kimeneten keresztül történő független lejátszás lehetősége egészíti ki. A beépített hangkártya lehetővé teszi, hogy gyorsan csatlakozzon a számítógéphez USB-n keresztül. Használd a Pioneer DDJ-400 oldalsó fogantyúit, amely jelentősen megkönnyíti a szállítást.


Paraméterek

Jellemző

MIDI USB
Effekt egység igen

Csatlakozás

Analóg bemenetek igen
Mikrofon bemenet 6,3 mm jack
Vonalkimenet RCA
Fejhallgató csatlakozó 3,5 mm Jack
Bluetooth Nem

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  PIO960a
Termékszám:  DDJ-400

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20