Oldal frissítése

Pioneer AVIC-F980DAB - fekete

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer AVIC-F980DAB - fekete

Az AVIC-F980DAB egyesíti az intelligens navigációs rendszert a kiváló minőségű audio- és videólejátszással. Szinte mindent le tud játszani, és bármilyen eszközhöz csatlakoztatható. Hallgasd a kedvenc számaidat, vagy nézz filmeket CD-ről, DVD-ről, iPod-ról, iPhone-ról, Androidos okostelefonról, illetve USB vagy AV csatlakozón keresztül. A DAB modell a rádióállomások torzulás nélküli hallgatása érdekében DAB tunerrel lett ellátva. A modern generáció képviselőjeként az AVIC-F980DAB támogatja az okostelefonokkal - például Apple Carplay -, Bluetooth-szal, és más technológiákkal való csatlakoztatást. Bármire van is szükséged, az AVIC-F980DAB rögtön kéznél van, és megtalálja a megoldást. Az intuitív interfész teljes mértékben személyre szabható.

Legfontosabb jellemzői

  • Navigációs rendszer és multimédiás autós rádió egy készülékben
  • Felett audio funkciók a pontos hangzásért
  • Csatlakozás és funkciók okostelefonhoz
  • Nagy felbontású audio fájlok lejátszására is alkalmas
  • Támogatja a népszerű videó formátumokat is
  • Csatlakozás 2 kamerához
  • Kétzónás működés

Navigáció online intelligenciával

Most már akadályok nélkül juthatsz el a kívánt helyre, a TMC információs rendszer ugyanis folyamatosan tájékoztat az útzárásokról és az egyéb kellemetlenségekről, amelyek útközben érhetnek, de kikerülhetőek. A készülék egyik nagyszerű előnye, hogy okostelefonokhoz is csatlakoztatható az AVICSYNC applikáción segítségével, amely hatékonyabbá és zökkenőmentessé teszi az utazást. Az AVICSYNC automatikusan szinkronizálja az okostelefonod és a navigációs rendszer adatait. Ennek köszönhetően mindig a legújabb térképekkel és információkkal leszel ellátva. Most már akár az autód belsejéből is megtervezheted a következő utazásodat!

Vezeték nélkül bármilyen telefonhoz

Apple CarPlay egy intelligensebb, biztonságosabb és szórakoztatóbb módja az iPhone-od autóban való használatának. A CarPlay hihetetlenül intuitív módot kínál az iPhone felhasználóknak arra, hogy egyetlen érintéssel intézzék el telefonhívásaikat, használják a térképeket, hallgassanak zenét, vagy olvassák a híreket. A Bluetooth vezeték nélküli technológia maximalizálja a Sound Retriever AIR funkcióját, amely feltérképezi az elvesztett frekvenciákat, majd tárolja azokat.

Egyedülálló

Valami extra funkcióra is vágysz? Akkor csatlakoztasd a készüléket extra erősítőkre és hangszórókra. A csatlakozók száma korlátlan. Élvezd a kedvenc számaid minden egyes ütemét útközben is. Emeld a következő szintre a zenehallgatási élményedet a továbbfejlesztett audio funkciókkal, mint például 13-sávos grafikus hangszínszabályzóval. Állítsd be a hangzást az egyéni ízlésednek és az autód akusztikájának megfelelően, hogy utasaiddal együtt kellemes utazásban legyen részetek, miközben a kedvenc zenéiteket hallgatjátok.

További információk:

Navigáció:
45 ország (11 mil. km)
Hangnavigáció

Lejátszás:
RDS FM / AM tuner (24 előre beállított)
DAB + tuner időeltolással
iPod, iPhone, Android okostelefon
Bluetooth audio
CD / DVD
USB Media
Egyéb zenei és videó berendezések bemenetei

Formátumok CD / DVD:
Audio fájlok: MP3, WMA és AAC
Videó fájlok: DivX és MPEG-1, 2, 4

USB formátumok:
Audio fájlok: WMA, MP3, AAC, WAV és FLAC
Videó fájlok: MPEG4, WMV, DivX, H.264, MKV és FLV
Kép: JPEG

Kijelző:
Design: tükröződésmentes érintőképernyő
Képernyő méret: 6,2 "

Interfész:
Hátsó AUX bemenet
2 x kamera bemenet
3 x RCA előerősített RCA (+) 3 emeltszintű (elöl, hátul, mélynyomó)
2 x RCA AV bemenet
kábel ellenőrzés
CAN Bus
2 x hátsó USB
Hátsó AV videó kimenet

 

Paraméterek

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 6,2 " (15,75 cm)

Funkciók

Felszereltség FM, Zenelejátszó, Videólejátszó
Funkciók Cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk)

Hardver és szoftver

Kapcsolódás Bluetooth
Kód:  PIO904a1e
Termékszám:  AVIC-F980DAB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05