Oldal frissítése

Pioneer A-40AE-S

5 3 értékelés
220 890 Ft

Pioneer A-40AE-S

A Pioneer HiFi erősítővel éles, tiszta hangzást élvezhetsz, ahogyan azt a művészek szerették volna. Gyakorlatilag nincs interferencia, az erősítő tekercsek, valamint az előerősítők és a vezérlők egymástól távol vannak. A Pioneer A-40AE-S belsejében egy csúcskategóriás kondenzátor található, amely kiváló hangminőséget biztosít. Az erősítő Direct Function technológiával van felszerelve a tiszta hallgatási élmény biztosítása érdekében.

Legfontosabb jellemzők - Pioneer A-40AE-S HiFi erősítő

  • Elegáns alumínium kivitel
  • Csúcskategóriás kondenzátor
  • gyakorlatilag nincs interferencia
  • Direct Function technológia a nagyszerű hallgatási élményért
  • Állóhullám-izolátor, tiszta hanglokalizáció, hangszín és skála
  • Az erősítő kimenete valóban éles és tiszta hangzású
  • Nem mágneses anyagból készült csatlakozók, alacsony zajérzékenységgel
  • Két hangszóró kimenet
  • Phono (MM) port, lemezjátszó csatlakozó
  • Optikai és koaxiális csatlakozók
  • Az erősítő támogatja a Hi-Res hangot
  • Direct Energy Concept, veszteségmentes jelátvitel
  • A Pioneer A-40AE-S nagyon változatos hangzással rendelkezik

Az izolátorerősítők

Az állóhullám-leválasztó speciális formájú, hogy megakadályozza a nem kívánt rezonanciát. Ezáltal az erősítő tiszta hanglokalizációt, hangszínt és hangtartományt biztosít. Az A-40AE-S erősítőszigetelő egyidejűleg hozzájárul a csatornák zökkenőmentes összekapcsolásához és a gyors hangváltozásokra való jobb reagáláshoz is. Az erősítő csatlakozói nem mágneses anyagból készültek, amely kevésbé érzékeny a külső zajokra, és a jelet nagy tisztasággal továbbítja a hangszórókhoz. Az A-40AE-S-n két kimeneti egység (A, B) található, amelyek külön-külön vagy párhuzamosan is használhatók.  

Csatlakoztathatóság

Az A-40AE-S erősítőntalálsz egy phono (MM) csatlakozót isamely lehetővé teszi egy lemezjátszó csatlakoztatását, hogy minőségi hangzást kapj a bakelitlemezekről. Az optikai és koaxiális csatlakozók viszont lehetővé teszik a TV vagy más lejátszók csatlakoztatását a nagyszerű élmény érdekében. Az erősítő támogatja a Hi-Res hangot, amely akár 192 kHz-es frekvenciákat is képes feldolgozni.Az ezüstszínű alumínium kivitel elegáns dizájnt kölcsönöz a Pioneer A-40AE-S készüléknek. A kifinomult Direct Energy Concept biztosítja a veszteségmentes jelátvitelt az erősítőtől a hangszórókig. A vezetőben lévő energia a legrövidebb utat választja, az erősítő kimenete egy nagyon változatos hang.  


Paraméterek

Jellemző

Csatornák száma 2.0
Teljesítmény csatornánként 60 W
Impedancia 4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm

Bemenetek

Phono (lemezjátszó) 1 ×
RCA/Cinch 5 ×

Kimenetek

RCA/Cinch 1 ×
Hangfal kimenet 4 ×
Fejhallgató csatlakozó 1 ×

Funkciók

Távirányító igen
Kijelző Nem

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 129 mm
Mélység 323 mm
Tömeg 8,2 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  PIO029b2b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  A-40AE-S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15