Oldal frissítése

Pinguin Step 24 fekete

29 990 Ft

Pinguin Step 24 fekete

A kiváló minőségű Pinguin túrahátizsák kifejezetten az olyan szabadtéri élményekhez készült, mint a túrázás, trekking és kempingezés. Megfelelő társ lesz a természetközeli expedíciókhoz, de mindennapi használatra is nagyszerű választás, sőt, sporttevékenységekhez is jól jöhet. A kitűnő minőségű Pinguin outdoor hátizsák, amelyben a dizájnos fekete szín a meghatározó, nemcsak szép kialakításával, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és kényelmével is kitűnik. A kényelmes viseletet és a tökéletes illeszkedést az anatómiailag formázott pántok garantálják.

Túrahátizsák Pinguin Step 24 fekete ...
Túrahátizsák Pinguin Step 24 fekete ...

A hasznos Pinguin Step 24 fekete túrahátizsák legfontosabb paraméterei

  • A praktikus Pinguin túrazsák biztosítja az összes felszerelés tárolását és szállítását
  • Az anatómiailag formázott pántok biztosítják a kényelmes viseletet
  • A megerősített hátrész elegendő támogatást nyújt a hát számára
  • A légáteresztő hátfal biztosítja a jó légáramlást
  • Fényvisszaverő elemeket tartalmaz, amelyek növelik a láthatóságot sötétben való utazáskor
  • A vízálló kivitel a hátizsák tartalmának védelmét szolgálja
  • A csomag tartalmaz egy esővédőt a táska számára
  • Hasznos eszköz az integrált síp is
  • A túrahátizsák felszereltségének szerves részét képezi a kulacs számára kialakított zseb is
  • A túrahátizsák előállítási anyaga nejlon
  • Holmid rendszerezését megkönnyíti az előnyös üvegtartó zseb és értékmegőrző zseb
  • Tömege: 0,79 kg
  • Űrtartalma 24 l

Praktikus kivitelezés és minőségi szerkezet

A korszerű Pinguin túrahátizsák minőségi kivitelezése és kifinomult kialakítása garantálja a kényelmes viseletet. Tömege csupán 0,79 kg, ezért azt az előnyt nyújtja, hogy csökkenti a teljes terhelést és javítja a hordozási kényelmet. Továbbá olyan felszereltséggel is rendelkezik, mint a rendkívül praktikus állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, anatómiailag formázott hevederek és hurok botokhoz és jégcsákányhoz. A megerősített hátrész extra támogatást és kényelmet biztosít, és lehetővé teszi, hogy a hátizsákot hosszabb ideig lehessen viselni. A hátizsák hátrésze szellőzőcsatornákkal van ellátva, hogy biztosítsa a légáramlást és megőrizze a hát szárazságát. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel rendelkezik a fokozott biztonság érdekében a reggeli vagy esti utazás során. A vízálló felületet úgy tervezték, hogy megvédje a benne lévő tárgyakat a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól. Tartalmaz egy esővédőt a táskának, így egy hirtelen lezúduló eső nem jelenthet gondot. Krízishelyzetekben felbecsülhetetlen értékű eszközzé válhat a síp, amelyet a túrahátizsákon találsz. A jó teljesítményhez sok folyadékot kell bevinni. A túrahátizsák felszereltségének része egy víztartály elhelyezésére szánt zseb.

Túrahátizsák Pinguin Step 24 fekete ...
Túrahátizsák Pinguin Step 24 fekete ...

A dizájnos Pinguin túrahátizsák megbízható partnered lesz a terepen

Az elegáns Pinguin outdoor hátizsákkal az utazásaid biztosan kényelmesek lesznek. A minőségi anyagok garantálják a nagy tartósságot, a konkrét gyártási anyaga pedig nejlon. A túrahátizsák a maga meggyőző 24 l űrtartalmával lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárold az összes szükséges holmidat. A zsebek és rekeszek megkönnyítik a táskában található dolgok szervezését, ezesetben a hasznos üvegtartó zseb és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák előlről nyílik. Ez a dizájnos Pinguin túrahátizsák a modern megjelenés és a megbízhatóság kombinációját nyújtja a kalandos expedíciókhoz.

Méretek:

50 × 29 × 27 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Séta, Outdoor, Túrázás

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Előlről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Anatómiailag formázott hevederek, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Merevített hátrész, Síp, Integrált hátizsák esővédő, Kulaccsal kompatibilis

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 50 cm
Szélesség 29 cm
Hosszúság/mélység 27 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 24 l

Tömeg

Tömeg 0,79 kg

Design

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Nejlon
Kód:  SPTping174
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592638326192

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20