Oldal frissítése

Pinguin Ridge 40 fekete

43 790 Ft

Pinguin Ridge 40 fekete

Eme Pinguin túrahátizsák kifejezetten szabadtéri tevékenységekhez, például túrázáshoz, kiránduláshoz és kempingezéshez készült. Hatékony segítője lesz a szabadtéri kalandoknak, de mindennapi használatra is kiváló alternatíva, sőt, sportoláshoz is hasznát veheted. Az elegáns Pinguin outdoor hátizsák, amelyben a stílusos fekete szín uralkodik, nemcsak szép kialakításával, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és kényelmével is kitűnik. Az anatómiailag formált pántoknak köszönhetően tökéletes illeszkedést és kiváló kényelmet biztosít.

Túrahátizsák Pinguin Ridge 40 fekete ...
Túrahátizsák Pinguin Ridge 40 fekete ...

Az elegáns Pinguin Ridge 40 fekete túrahátizsák legfontosabb tulajdonságai

  • A korszerű Pinguin túrahátizsák garantálja az összes felszerelésed biztonságos tárolását
  • Az anatómiailag formált pántoknak köszönhetően rendkívüli kényelmet biztosít
  • A megerősített hátrész megfelelő támaszt nyújt
  • A légáteresztő hátfal megfelelő légáramlást biztosít
  • Fényvisszaverő elemek a fokozott láthatóságért
  • Vízálló felület a hátizsák tartalmának védelmére
  • Elérhető egy esővédő huzat is a csomagban
  • A síp jól jöhet a terepen válsághelyzet esetén
  • A túrahátizsák gyártási anyaga nejlon
  • Az egyszerű hordozhatóságot megkönnyíti a hasznos felső hordfül
  • A túrahátizsákban található egy előnyös oldalzsebek, üvegtartó zseb, belső rendszerező és értékmegőrző zseb
  • Tömege: 1,29 kg
  • Űrtartalma 40 l

Minőségi konstrukció és kivitelezés

A célszerű Pinguin túrahátizsák minőségi kivitelezése és kifinomult kialakítása garantálja a kényelmes viseletet. Tömege 1,29 kg, így csökkenti a teljes terhelést és növeli a hordozási kényelmet. Továbbá olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon praktikus állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, anatómiailag formázott hevederek, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és sí/snowboard hevederek. Megerősített háta jobb tartást és kényelmet biztosít, és lehetővé teszi a hátizsák hosszabb ideig történő viselését. A hátrész szellőzőcsatornákkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a levegő áramlását és szárazon tartják a hátat. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, hogy javítsa a láthatóságot kora reggel vagy késő este. A vízálló kivitel védelmet nyújt a tartalomnak a nedvességgel és a rossz időjárással szemben. A kiegészítők közé tartozik egy esővédő a táska számára, így a váratlan eső nem jelenthet majd akadályt. Krízishelyzetben jól jöhet a síp, amely a túrahátizsák része.

Túrahátizsák Pinguin Ridge 40 fekete ...
Túrahátizsák Pinguin Ridge 40 fekete ...

A megbízható Pinguin túrazsák megbízható társad lesz a terepen

A korszerű Pinguin outdoor hátizsákkal az utazásaid biztosan kényelmesek lesznek. A gondosan válogatott minőségi anyagok hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz, a konkrét előállítási anyaga nejlon. Eme túrahátizsák a maga meggyőző 40 l űrtartalmával lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárold az összes szükséges holmidat. A zsebek és rekeszek nagyban hozzájárulnak felszerelésed rendszerezéséhez, ezesetben a hasznos oldalzsebek, üvegtartó zseb, belső rendszerező és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyitható. A tartalom biztonságos lezárását cipzár biztosítja. Ez a dizájnos Pinguin túrahátizsák nemcsak praktikus, hanem tartós kiegészítő is az utazásaidhoz.

Méretek:

67 × 32 × 26 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Séta, Outdoor, Skialp, Túrázás

Felszerelés

Zsebek Oldalzsebek, Üvegtartó zseb, Belső rendszerező, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Anatómiailag formázott hevederek, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Sí/snowboard hevederek
Fogantyúk és nyelek Felső hordfül
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Merevített hátrész, Síp, Integrált hátizsák esővédő

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 67 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 26 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 40 l

Tömeg

Tömeg 1,29 kg

Design

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Nejlon
Kód:  SPTping171
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592638339383

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05