Oldal frissítése

Pinguin Ridge 28 fekete

40 690 Ft

Pinguin Ridge 28 fekete

Eme Pinguin túrazsák a túrázás és a szabadtéri tevékenységek kívánalmainak szem előtt tartásával készült. Hasznos eszköz lesz a kalandos szabadtéri kiruccanásokhoz, de kiváló választás a mindennapi igények kielégítésére is, és még sportoláshoz is használhatod. Ezen Pinguin outdoor hátizsák, amelyben a trendi fekete szín dominál, nemcsak szép megjelenésével, hanem nagyon magas színvonalú kivitelezésével is büszkélkedhet. A kényelmes viseletet és a tökéletes illeszkedést az anatómiailag formázott pántok garantálják.

Túrahátizsák Pinguin Ridge 28 fekete ...
Túrahátizsák Pinguin Ridge 28 fekete ...

A stílusos Pinguin Ridge 28 fekete túrahátizsák lényeges paraméterei

  • Ezen Pinguin túrahátizsák tárolóhelyet biztosít az összes felszerelés számára
  • Az anatómiailag formázott pántoknak köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít
  • A megerősített hátrész fokozott támaszt nyújt
  • A légáteresztő hátfal lehetővé teszi a levegő keringését
  • Fényvisszaverő elemek a láthatóság növelésére a sötétben történő utazás során
  • A vízálló anyagnak köszönhetően biztonságban van a hátizsák tartalma
  • A csomag tartalmaz egy esővédő huzatot a táskának
  • Ha vészjelzést kell küldened, értékelni fogod a sípot
  • A túrazsák anyaga nejlon
  • A kényelmes hordozást segíti a hasznos felső hordfül
  • Dolgaid rendszerezését megkönnyíti a célszerű oldalzsebek, üvegtartó zseb, belső rendszerező és értékmegőrző zseb
  • Tömege 1,1 kg
  • Űrtartalma 28 l

Praktikus kivitelezés és minőségi konstrukció

A hasznos Pinguin túrahátizsák minőségi kivitelezésének és kifinomult kialakításának köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege pusztán 1,1 kg, ami kisebb súlyt és maximális kényelmet biztosít a hordozás során. Valamint olyan felszereltséggel is rendelkezik, mint a rendkívül hasznos állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, anatómiailag formázott hevederek, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és sí/snowboard hevederek. A megerősített hátrész fokozottabb támaszt és kényelmet biztosít, így a hátizsák hosszabb ideig viselhető marad. A hátizsák hátrésze szellőzőcsatornákkal rendelkezik, amelyek segítik a légáramlást és szárazon tartják a hátat. A hátizsák biztonságot nyújtó fényvisszaverő elemekkel van ellátva a reggeli vagy esti utazásokhoz. A vízálló kivitel célja, hogy védelmet nyújtson a tartalomnak rossz időjárási körülmények között is. A felszerelés tartalmaz egy esővédőt a táska számára, így a váratlan eső sem jelenthet akadályt. Krízishelyzetekben kapóra jöhet a síp, amelyet a túrahátizsákon találsz.

Túrahátizsák Pinguin Ridge 28 fekete ...
Túrahátizsák Pinguin Ridge 28 fekete ...

Ezen Pinguin túrahátizsák megbízható társad lesz a szabadban

A stílusos Pinguin outdoor hátizsákkal az utazások határozottan kényelmesebbek lesznek. A nagy tartósság a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhető, előállítási anyaga nejlon. A túrazsák a maga bíztató 28 l űrtartalmával lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárolj mindent, amire szükséged van. A zsebek és rekeszek nagyban hozzájárulnak, hogy holmidat könnyedén rendszerezhesd, ezesetben a célszerű oldalzsebek, üvegtartó zseb, belső rendszerező és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyílik. Holmid biztonságos tárolását cipzár garantálja. Ez a stílusos Pinguin túrahátizsák nemcsak praktikus kialakításával, hanem megbízhatóságával is büszkélkedhet az igényes körülmények közötti használatnál.

Méretek:

59 × 27 × 24 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Séta, Outdoor, Skialp, Túrázás

Felszerelés

Zsebek Oldalzsebek, Üvegtartó zseb, Belső rendszerező, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Anatómiailag formázott hevederek, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Sí/snowboard hevederek
Fogantyúk és nyelek Felső hordfül
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Merevített hátrész, Síp, Integrált hátizsák esővédő

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 59 cm
Szélesség 27 cm
Hosszúság/mélység 24 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 28 l

Tömeg

Tömeg 1,1 kg

Design

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Nejlon
Kód:  SPTping169
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592638339284

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05