Oldal frissítése

Pinguin Explorer 100 khaki

66 090 Ft

Pinguin Explorer 100 khaki

A modern Pinguin túrahátizsák kifejezetten szabadtéri tevékenységekhez, például túrázáshoz, kiránduláshoz és kempingezéshez készült. Praktikus segítő lesz a kalandos természetjáráshoz, de kiváló választás a mindennapi igények kielégítésére is, és még sportolásra is használhatod. A célszerű Pinguin outdoor hátizsák, amelyben a mutatós zöld szín uralkodik, nemcsak a lenyűgöző megjelenésével, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és rendkívüli kényelmével is kiemelkedik. Az anatómiailag formázott pántok biztosítják a gondnélküli illeszkedést, és a kényelmes viselést.

Túrahátizsák Pinguin Explorer 100 khaki ...
Túrahátizsák Pinguin Explorer 100 khaki ...

A korszerű Pinguin Explorer 100 khaki túrazsák fontosabb jellemzői

  • Az előnyös Pinguin túrahátizsák garantálja az összes felszerelésed biztonságos tárolását
  • Az anatómiailag formázott pántoknak köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít
  • A megerősített hátrész jó alátámasztást biztosít
  • A légáteresztő hátfal garantálja a megfelelő légáramlást
  • Fényvisszaverő elemek a fokozott láthatóságért
  • A vízálló anyag biztosítja a hátizsák tartalmának védelmét
  • A kiegészítők közé tartozik egy esővédő a táska számára
  • Hasznos eszköz a beépített síp is
  • A túrahátizsák nagyszerű kiegészítője a kulacs számára kialakított zseb is
  • A túrahátizsák anyaga nejlon
  • A hatékony rendszerezésben segítségedre lesz a célszerű üvegtartó zseb, értékmegőrző zseb és alsó szeparált tér
  • Tömege: 2,1 kg
  • Űrtartalma: 100 l

Tökéletes tervezés és kivitelezés

Ezen Pinguin túrazsák magas minőségű kivitelezése és részletgazdag kialakítása révén kényelmes viseletet nyújt. Tömege csupán 2,1 kg, ami kisebb megterhelést és nagyobb kényelmet jelent viselése közben. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, anatómiailag formázott hevederek és hurok botokhoz és jégcsákányhoz. Megerősített háta jobb tartást és kényelmet biztosít, és lehetővé teszi a hátizsák hosszabb ideig történő viselését. A hátrészt úgy tervezték, hogy jó légáramlást biztosítson a hátizsák háta és a viselője háta között. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, hogy növelje a láthatóságot a reggeli vagy esti hazautazás során. A vízálló kivitel megakadályozza, hogy a tartalom károsodjon nedves körülmények között. A felszerelés tartalmaz egy esővédőt a táska számára, így egy hirtelen jött zápor nem jelenthet problémát. Szabadtéri tevékenységekhez hasznos lehet a síp, amelyet a túrahátizsákon találsz. A megfelelő folyadékbevitel elengedhetetlen a jó teljesítményhez. A túrahátizsák felszereltségének része egy víztartály számára kialakított zseb.

Túrahátizsák Pinguin Explorer 100 khaki ...
Túrahátizsák Pinguin Explorer 100 khaki ...

A kitűnő minőségű Pinguin túrahátizsák megbízható társad lesz a szabadban

A stílusos Pinguin outdoor hátizsákkal az utazásaid biztosan kényelmesek lesznek. Minőségi anyagok és precíz kivitelezés garantálja a nagy tartósságot, a konkrét gyártási anyaga pedig nejlon. A túrazsák a maga bíztató 100 l űrtartalmával elegendő helyet biztosít mindennek, amire szükséged lehet. A zsebek és rekeszek egyszerűsítik az áttekintést, ezesetben a célszerű üvegtartó zseb, értékmegőrző zseb és alsó szeparált tér tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyílik. Ez a trendi Pinguin túrahátizsák nemcsak praktikus, hanem tartós társ is az utazásaidhoz.

Méretek:

93 × 38 × 33 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Séta, Outdoor, Túrázás

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb, Értékmegőrző zseb, Alsó szeparált tér
Hozzáférés Fentről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Anatómiailag formázott hevederek, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Merevített hátrész, Síp, Integrált hátizsák esővédő, Kulaccsal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 93 cm
Szélesség 38 cm
Hosszúság/mélység 33 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 100 l

Tömeg

Tömeg 2,1 kg

Design

Szín Zöld
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Nejlon
Kód:  SPTping155
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592638320145

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15