Oldal frissítése

Pikatec Ceramic kerékvédelem

1,0 1 értékelés

Pikatec Ceramic kerékvédelem

A keréktárcsák hatékony védelme a sérülésektől

A Pikatec Ceramic Nano Protect Wheel gondoskodik az alumínium, króm és a lakkozott keréktárcsák tökéletes védelméről a sérülésekkel és a fékezés során keletkező magas hőmérséklettel szemben. Alkalmazás után a készítmény egy rendkívül kemény, láthatatlan védőréteget képez, amely ellenáll a kopást okozó részecskék behatásának és a szélsőséges hőmérsékletnek is.


Rendkívül ellenálló kerámia védőpajzs

A tartós kerámia védőpajzs megakadályozza a szennyeződések és a fékpor megtapadását a keréktárcsa felületén. Az 550 °C-os, extrém hőmérséklet ellenállásnak köszönhetően a szennyeződések megrekednek a térségben, ahonnan víznyomással és törlőkendővel könnyen eltávolíthatók. A Ceramic Nano Protect Wheel hosszan tartó hatást és kiváló tapadást nyújt, emellett ellenáll a vegyi anyagoknak és az UV sugárzásnak, és fokozza a lakkozott keréktárcsák fényét.



Pikatec Ceramic nanokozmetikai termékcsalád

A Pikatec Ceramic nanokozmetikumok forradalmi termékcsaládja részben a legkiválóbb Diamond termékcsaládon alapszik, azonban annál sokkal megfizethetőbb. Magasabb UV-védelmet biztosít a lakkozásnak, és az előző szériához viszonyítva többszörös keménységet és kopásállóságot nyújt. Emellett ez az autókozmetikai termék lezárja a lakk pórusait, így nagyfokú ellenállást garantál a behatoló vízzel, az ipari mosószerekkel és a maximum 550 °C-os extrém hőmérséklettel szemben.


Innovatív Pikatec Car technológia

A Pikatec Car nanotechnológia a legmodernebb védelmet kínálja a lakkozás, a kerekek, az üveg és az autó belső tere számára. Működésének fő elve a felületek kisimítása és megerősítése, amelyet egy különleges, nanorészecskékkel dúsított vékony védőbevonat segítségével ér el. Ezek a részecskék láthatatlan pajzsot képeznek a lakk felületén, és behatolnak a lakkozás hajszálrepedéseibe, megvédik azt a repülő tárgyak, például szennyeződés, kavics stb. okozta sérülésektől.


A Pikatec Car termék helyes alkalmazása

A Pikatec nanokozmetikumok megfelelő működéséhez fontos a kezelni kívánt felületek alapos előkészítése. A védőbevonat alkalmazása előtt gondosan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a felületet. Ezután vidd fel az előkészített felületre a készítményt rendkívül vékony rétegekben. A felső rétegek száradási idejét követően polírozd a felületeket, és várj 12 órát, ameddig a réteg teljesen megkeményedik.


Paraméterek

Használat

Használat Felnik, Króm és fém

Használat

Használat Lemezek

Fém típusa

Fém típusa Króm, Alumínium
Kód:  AUPR16361
Termékszám:  180101010015
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05