Oldal frissítése

Pico 4 Enterprise

Ingyenes
szállítás boltjainkba
522 990 Ft

Pico 4 Enterprise

Nagyszerű All-in-one VR PICO 4 Enterprise headset

Lépj be a féktelen szórakozás világába a virtuális valóság világában. A csúcskategóriás PICO 4 Enterprise fejhallgatót teljesen önálló egységként tervezték, így kábelek csatlakoztatása vagy esetleg mobiltelefon behelyezése nélkül működik. Két 2,56 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amelyek teljes felbontása 4320 × 2160 pixel (szemenként 2160 × 2160 px), ami 1200 PPI-nek felel meg.Az akár 90 Hz-es képfrissítési frekvencia garantálja a kiváló képminőséget. A gyártó több száz különböző alkalmazást is készített, hogy a VR-t a lehető legteljesebb mértékben élvezhesd.

A PICO 4 Enterprise VR-szemüveg fő jellemzői

  • Egy zseniálisan megtervezett VR headset
  • Alacsony súly, mégis akár 3 órányi játékidőt biztosító akkumulátort kínál
  • Integrált Qualcomm XR2 nagy teljesítményű chip + 256 GB belső tárhely
  • Finom felbontás 4320×2160 (2160×2160 szemenként)
  • A headset sztereó hangszórókat tartalmaz 3D hangzással
  • 2× PICO 4 vezérlő, csuklópánttal együtt
  • Saját Pico Store + használható Android alkalmazások telepítésére
  • Extra nagy 5300 mAh akkumulátor

A PICO 4 Enterprise VR szemüveg nagy teljesítményű

A PICO 4 Enterprise egy okta-core Qualcomm Snapdragon XR 2 processzorral rendelkezik, amelynek maximális frekvenciája akár 2,84 GHz. Emellett 8 GB RAM-mal és 256 GB belső tárolóval büszkélkedhet. Maga a headset egy 16 megapixeles elülső kamerát tartalmaz a környezet megtekintéséhez.

Tökéletesen kényelmes VR headset

Egyértelmű, hogy a megfelelő VR headsetnek nagyszerű ergonómiával kell rendelkeznie, hogy jól üljön a fejeden, és a PICO 4 Enterprise esetében elégedett leszel a könnyű súlyával és a rendkívül kényelmes illeszkedésével. A kijelzők tengelyirányban 62 és 72 mm között is igazíthatók. A csomag tartalmaz egy fejhallgató leválasztót is, amennyiben dioptriás szemüveget használsz.

Rengeteg alkalmazás a PICO OS és a Business Store áruházban

A PICO 4 Enterprise VR headset a PICO 5.0 operációs rendszert használja, amely alkalmazások és funkciók széles skáláját kínálja. Köszönhetően annak, hogy a készlet nem csak játékosoknak készült, így az aktív sportolók is élvezni fogják. Egy speciális sportközpont például nyomon követheti a különböző játékok közben elégetett kalóriákat. Emellett a gyártó a vállalatokkal együttműködve egy speciális üzleti szekciót is készít, ahol számos VR-alkalmazás lesz elérhető.

Nézz vonzó videókat a barátaiddal!

A virtuális valóság videótartalmak megtekintésére is nagyon jól használható. A gyártó a PICO Video szolgáltatást is kínálja, ahol koncerteket, interaktív filmeket, színházi játékokat, sportmérkőzéseket vagy dinamikus képregényeket élvezhetsz. Az élményt a térhatású hangzást támogató hangszórók fokozzák. A nagyszerű dolog az, hogy a videókat együtt nézheted barátaiddal, akik szintén a PICO 4 Enterprise headsetet használják. Az MRC rögzítő funkciónak köszönhetően a VR-kép okostelefonon, számítógépen vagy TV-n is megtekinthető, ideális például streaminghez.

Nagy pontosságú mozgásérzékelés teljes 6DOF szabadsággal

A PICO 4 Enterprise VR-szemüveget a 6 fokos teljes mozgásszabadságnak köszönhetően is imádni fogod. A nagy pontosságú érzékelők, beleértve a fejlett SLAM-algoritmusokat, teszik ezt lehetővé. Értékelni fogod a See Trought opciót is, ami azt jelenti, hogy a fejhallgatón keresztül nézhetsz, és a gyártó ígérete szerint a kevert valóság (MR) alkalmazások is elérhetőek lesznek.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Önállóan működő

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság 90 Hz
Felbontás egy szemre 2160 × 2160 px
Általános felbontás 4K 4320 × 2160 px
Kijelző LCD

Jellemzők

Tulajdonságok Mikrofon
Csatlakozás Wi-Fi, USB-C
Látómező 105 °
Érzékelők Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Proximity érzékelő
A csomagolás tartalmazza Távirányító, USB kábel, Töltő
Szín Fehér

Memória és teljesítmény

Szemüveg processzor Qualcomm Snapdragon XR2+
Szemüveg tárhelye 256 GB
Szemüveg RAM memóriája 8 GB

Méret & súly

Magasság 16,3 cm
Mélység 8,35 cm
Tömeg 591 g
Kód:  Pico2403
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  95045000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20