Oldal frissítése

Physicool kompressziós kötés B

Physicool kompressziós kötés B

Felejtsd el a jégtasakokat és spray-ket, és próbáld ki a Physicool kompressziós kötést, amely egyesíti a hűtés és kompresszió hatásait. Egyszerűen tekerd be a sérült területet a kötszerrel és hagyja, hogy kifejtse hatását. A Physicool kötszer fokozatosan oszlatja a hőt az érintett területről, enyhítve ezzel a fájdalmat, megelőzve a gyulladást és felgyorsítva a gyógyulás folyamatát. Használat után csak tekerd le a kötést, és helyezd vissza egy visszazárható tasakba. A speciális hűsítő folyadék (nem tartozék) segítségével a kötés hatása helyreállítható. 

A "B" méretű Physicool kompressziós kötés legfőbb előnyei

  • A kompresszió és a hűtés hatásait ötvöző kötszer
  • Egyszerű alkalmazás (tekerd be az érintett területet a kötéssel)
  • Eloszlatja a hőt a sérült területről - enyhíti a fájdalmat, megakadályozza a gyulladást, felgyorsítja az általános gyógyulási folyamatot
  • A Physicool kötszer újrafelhasználható (hűsítő folyadékkal kombinálva)
  • Alkalmas duzzanathoz, rándulásokhoz, meghúzott izmokhoz, ín- és ízületi sérülésekhez, műtétek után stb.
  • "B" méret - térd, vállak, lábak


Kód:  PHYBA069
Termékszám:  5060146890069

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15