Oldal frissítése

Phoenix Point

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Phoenix Point

Phoenix Point

Az X-COM utódja

A Phoenix Point Julian Gollop X-COM-sorozatának szellemi utódja. Ezért visszatérésről számolnak be az olyan elemek, mint a Geoscape. Használd ki az ellenség gyengeségeit. A Phoenix Point bevezeti a "Free Aim" rendszert, amelyben egy adott testrészre lőhetsz. Lődd ki az ellenfél fegyverét a kezéből, vagy vond ki a harcból azzal, hogy lábon lövöd.

Phoenix Point

A Phoenix Point a Föld bolygó utolsó reménye

Az első szörnyek akkor bújtak elő az óceánokból, amikor a gleccserek 2022-ben olvadni kezdtek. Világszerte groteszk mutációk jelennek meg embereken és állatokon, amelyek az ismeretlen Pandoravírus következményei. A világ romokban hever, és rajtad múlik, hogy átvedd a félig elpusztult Phoenix Point szervezetet, és kivezesd az emberiséget ebből a rémálomból.

Phoenix Point

Használd a taktikai gondolkodást

Szállj szembe a földönkívüli fenyegetéssel, amely alkalmazkodik a taktikádhoz, és folyamatosan kihívások elé állít. Nézz szembe a hatalmas, egyedi képességekkel rendelkező szörnyek elleni intenzív főnöki csatákkal, amelyek pontos tervezést és végrehajtást igényelnek.

Kód:  WG1210nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15