Oldal frissítése

PHilips SWV5401H

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PHilips SWV5401H

Sűrűn nézed a laptopodon tárolt filmeket a tévén, de ha csatlakoztatod a két eszközt, nem lesz megfelelő a kép minősége? A Philips SWV5401H kétoldalas videokábel két HDMI csatlakozóval megoldja ezt a problémát. A legújabb technológiával támogatja az összes videót, még a 4K felbontásban vagy 3D formátumban is, amelyek mostanában a legnépszerűbbek. Ennek köszönhetően a kijelző megegyezik a moziban használt digitális rendszerekkel a film megfelelő hangulatának beállításához. A HDMI-kábellel csatlakoztatott tv-készülék digitális tunerekkel teszi lehetővé, a digitális audiokészülékének audió nélkül kábel nélkül történő hangküldését.

A Philips SWV5401H fontosabb jellemzői

  • Video támogatás 4K felbontásban és 3D formátumban
  • Lehetővé teszi, hogy audio hangokat küldjön az audio rendszerbe
  • Rugalmas PVC burkolat
  • Kiváló minőségű hang és kép
  • Aranyozott csatlakozók
  • Csúszásmentes ergonomikus fogantyú
  • Elég hosszú
  • Kétoldalas videokábel HDMI interfésszel

Kiváló minőségű HDMI kábelfeldolgozás

A Philips SWV5401H videokábel nagy rugalmasságú PVC burkolattal rendelkezik, amely maximális védelmet biztosít a kábel lágy magja számára, növeli a tartósságát és leegyszerűsíti a telepítést. A páratlan átvitelt és a minimális jelveszteséget két kiváló minőségű aranyozott HDMI csatlakozó biztosítja hosszú élettartammal. A videokábel egyszerű kezelhetőségét egy csúszásgátló ergonomikus fogantyú biztosítja.

 
Kód:  WE160a
Termékszám:  SWV5401H/10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05