Oldal frissítése

Philips Sonicare TongueCare + fekete HX8072 / 11

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips Sonicare TongueCare + fekete HX8072 / 11

Philips Sonicare TongueCare + fekete

Fej a nyelv tisztításához, 2 db
HX8072 / 11
 

A nyelv tisztítása hangtechnikával

A Philips speciális Sonicare fejével a fogkefét egy sonic technológiával ellátott tisztító kefével kapcsolja be. A fejben lévő mikrochip olyan jelet küld, amely értékeli a készülék testét, felismeri a fejét, és automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb módot és intenzitást az optimális nyelvtisztításhoz. Javasoljuk, hogy ezt a BreathRx permetezéssel kombinálva használja.


hlavice

Könnyű telepítés

Könnyű telepítés

A Philips Sonicare kefetesthez egyéni nyelvkefe van, mint rendszeres ecsetfej. A nyelvi tisztítószert a mindennapi szájápolásba beépítve még soha nem volt könnyebb. Kompatibilis az összes Philips Sonicare Sonicare fogkefével, kivéve: PowerUp Battery and Essence.

Sonic technológia

A TongueCare + az egyetlen Philips Sonicare nyelv tisztítófej, amely eltávolítja a baktériumokat, amelyek minden ütésnél kellemetlen légzést okoznak.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Tökéletes nyelvtisztítás

Tökéletes nyelvtisztítás

Ha igazán tiszta akarsz lenni a nyelvet, akkor mindenhol meg kell szerezned. A TongueCare + tisztítófej ergonomikus alakjának köszönhetően ez nem jelent problémát. Egy kis és rugalmas kefefejjel könnyen eltávolíthatja a kellemetlen légzést okozó baktériumokat.

Intelligens párosítási módok

A TongueCare + Tongue Cleaning Head egy mikrochip, amely kommunikál a fogkefetesttel. Miután felvette a fejét, automatikusan felismeri a testet, és kiválasztja a megfelelő módot és intenzitást az optimális nyelvtisztításhoz. Csak annyit kell tennie, hogy bekapcsolja az ecsetet.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

MicroBristles Fibers

MicroBristles Fibers

A 240 MicroBristles gumival a TongueCare + a nyelv puha és porózus felületének tisztítására szolgál. A rugalmas szálak sokszorosítják és finoman tisztítják a környéket és a hornyokat, eltávolítják a bakteriális lerakódásokat és elnyelik a mélyebb Philips Sonicare BreathRx permetet, amely baktériumokat helyez el a nyelvre.


Műszaki adatok

A csomag tartalmazza

Ecsetfejek

2 fej TongueCare tisztításához

Tervezés és kivitelezés

Intelligens kefefej felismerés

Ano

Szín

Fekete

Kompatibilitás

Ecsetfejek

Beállít

Alkalmas kefékhez

Sorozatú 2-es sorozat védőfelszerelés, sorozat 2 sorozatú védőfelszerelés, 3-sorozatú sorozatgyártás, DiamondClean, DiamondClean Smart, EasyClean, Essence, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare Platinum, FlexCare +, HealthyWhite, HealthyWhite +, PowerUp

Anyag

Elasztomer

Latex nélkül

Kód:  xxPHINH007
Termékszám:  HX8072/11
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15