Oldal frissítése

Philips Sonicare TongueCare+ Black HX8072/11, 2db

4,6 26 értékelés
6 590 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 6 590 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag 5 270 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több csomag 4 610 Ft/csomag

Philips Sonicare TongueCare+ Black HX8072/11, 2db

 

Philips Sonicare TongueCare+ Black

Philips Sonicare TongueCare+ Black

Nyelvtisztító kefe, 2 db
HX8072/11
 

Nyelvtisztítás szónikus technológiával

 

A speciális nyelvtisztító kefével Philips Sonicare fogkefédet gyorsan átalakíthatod szónikus technológiával működő nyelvtisztítóvá. A kefében egy mikrochip található, így kommunikál a fogkefe markolatával, amely automatikusan felismeri a fejet, majd kiválasztja a nyelvtisztításhoz optimális módot és intenzitási fokot. Használata a BreathRx nyelvtisztító sprayvel együtt ajánlott.


hlavice
 
 

Snadné nasazení

Egyszerű használat

A nyelvtisztító kefét, a hagyományos kefefejhez hasonlóan, rápattinthatod a Philips Sonicare fogkefe markolatára. Sosem volt még ilyen könnyű bevonni a nyelvtisztítást a mindennapi szájápolásba.  A nyelvtisztító kefe a PowerUp Battery és az Essence modell kivételével kompatibilis  valamennyi Philips Sonicare kefemarkolattal.

Szónikus technológia

A TongueCare+ az egyetlen olyan Philips Sonicare nyelvtisztító kefe, amely percenként 31000 rezgéssel eltávolítja a szennyeződéseket és a rossz leheletért felelős baktériumokat a nyelv minden részéről.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Dokonalé čištění jazyka

Tökéletes nyelvtisztítás

Ha szeretnéd, hogy nyelved igazán tiszta legyen, akkor minden részéhez hozzá kell férned. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a TongueCare+ nyelvtisztító kefével ez nem jelent problémát. A kisméretű, rugalmas fejjel a nyelv nehezen hozzáférhető részeit is könnyen eléred.

 

 

Intelligens összekapcsolódás

A TongueCare+ nyelvtisztító kefében található egy mikrochip, amely kommunikál a fogkefe markolatával. Miután rápattintottad a markolatra, az automatikusan felismeri a fejet, majd kiválasztja a nyelvtisztításhoz optimális módot és intenzitási fokot. Nem kell mást tenned, mint megnyomni a bekapcsoló gombot.

 

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Vlákna MicroBristles

MicroBristles sörték

240 darab MicroBristles gumi mikrosörtéjével a TongueCare+ nyelvtisztító kefét kifejezetten a nyelv puha és porózus felületének tisztítására fejlesztették ki. A rugalmas sörték követik, és gyengéden tisztítják a nyelv mélyedésekkel és barázdákkal szabdalt vonalát, eltávolítják az ott felgyülemlett baktériumokat, szennyeződéseket, és mélyre bejuttatják a Philips Sonicare BreathRx nyelvtisztító spray összetevőit, amelyek elpusztítják a baktériumokat.


Műszaki adatok

 

A csomag tartalma

Kefefej

2 db TongueCare+ nyelvtisztító kefe

Design és kivitel

Intelligens kefefej felismerés

Igen

Színe

Fekete

 

 

Kompatibilitás

Csatlakoztatási rendszer

Rápattintós

A következő fogkefékkel használható

2 Series Plaque Control sorozat, 2 Series Plaque Defense sorozat, 3 Series Gum Health sorozat, DiamondClean, DiamondClean Smart, EasyClean, Essence, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare Platinum Connected, FlexCare+, HealthyWhite, HealthyWhite+, PowerUp

Anyaga

Elasztomer

Latex mentes

 

 

 

 

Paraméterek

Típus

Típus Nyelvkefe
Sorozat szerint Philips Sonicare
Rendeltetés Felnőtt

Mennyiség

Darabszám 2 db
Kód:  PHINH007
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HX8072/11
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20