Oldal frissítése

Philips HX9092/11 Sonicare Premium All-in-One, 2 db

4,8 115 értékelés
11 790 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 11 790 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 9 430 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 8 250 Ft/db

Philips HX9092/11 Sonicare Premium All-in-One, 2 db

Philips Logo

Philips Sonicare Prestige
Szónikus fogkefefej az átfogó gondozásértHX9092/11

A fogak és a fogíny kompromisszumok nélküli, kivételes ápolása

A Philips Sonicare A3 Prestige fogkefefej a legkorszerűbb pót fogkefefej az elektromos fogkefékhez. Akár 20x több lepedéket* távolít el és már 15 hét alatt* segít az akár 15x egészségesebb fogíny elérésében. Puha és rugalmas széleivel, amelyek követik a fogíny vonalát, eredményesen távolítja el a lepedéket a fogíny mentén és akár100%-kal több elszíneződést szüntet meg. A fogaid világosabbak lesznek elszíneződés nélkül, akár már 2 nap** alatt megtapasztalhatod a különbséget. Az állítható technológiának hála mindenegyes fogmosás igazodik hozzád és tökéletesen gyengéd szájápolást biztosít. Rugalmas kialakításával lehetővé teszi még a legnehezebben hozzáférhető helyek megközelítését is. Hogyha elérkezett a fogkefefejcseréjének az ideje, a fogkefe az összegyűjtött adatok alapján figyelmeztet a cserére. Hiszen a ragyogó mosoly egészséges fogakkal és fogínnyel kezdődik. Gondoskodj a fogaidról az A3 Prestige fogkefefejjel.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11 pótfej

Fehérebb fogak. Akár 20× több lepedéket távolít el*. Akár 15× egészségesebb fogíny.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Ferdén vágott sörték

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

A sörték vége háromszög alakú

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11
Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Philips Sonicare fej

Emeld a következő szintre a fog- és a fogínyápolást és cseréld le rendszeresen a Philips Sonicare szónikus fogkefe fejét. Az összes pótfej kompatibilis a Philips Sonicare elektromos szónikus fogkefével, ezáltal már az első két hetes használat során megtapasztalhatod az egészségesebb és fehérebb fogakat. A fogkefefej rendszeres cseréjével és karbantartásával mindig ragyogó mosolyt élvezhetsz a még egészségesebbfogak mellett.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Philips Sonicare technológia

Szabadulj meg a nemkívánatos lepedéktől a fogakon a szónikus technológia segítségével. A szónikus mozgás olyan dinamikus rezgéseket generál, amely megtámadja a lepedéket és eltávolítja azt a fogközi területekről és a fogíny mentéről is. Ugyanakkor a szónkus technológia lehetővé teszi a fogkefefej sörtéinek akár 62 000 finom, mindeközben pedighatékony és dinamikus mozgását. A gyengéd szónikus technológia alkalmas a fogszabályozóval, fogtöméssel, koronával és fogpótlássalrendelkező felhasználók számára is. Segítségével megelőzhető a fogszuvasodás kialakulása és javulhat a fogíny egészsége. A fogkefe odafér még a nehezen elérhető területekre is. Ismerd meg a kivételesen friss és tiszta száj érzését.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

20× több lepedéket távolít el*. 15× egészségesebb fogíny.

A Philips Sonicare A3 Prestige legkorszerűbb fogkefefej olyan ferde sörtékkel készült, amely akár 20-szor több lepedék eltávolítására képes a nehezen elérhető területeken.* A fogkefe sörték háromszög alakban végződnek, amely 2 nap alatt** akár 100%-kal több elszíneződést távolít el, és még fehérebb árnyalatú fogakat eredményez a ragyogó mosoly érdekében. Afogkefe fejének szélén található hosszabb sörték alaposan tisztítják meg a fogínyt, amely 2 hét alatt*** 15-ször egészségesebb lehet. Tapasztald meg a tiszta fogak és egészséges fogíny egy teljesen új érzését.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Ferdén vágott sörték

Az A3 Sonicare Prestige fogkefefej a legnagyobb segítség a lepedék eltávolításában*, függetlenül a választott tisztítási üzemmódtól. A ferde sörték maximalizálják a lepedék eltávolításának lehetőségét.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Hosszabb sörték

A fogkefefej oldalán található sörték hosszabbak és kíméletesen tisztítják meg a fogínyt, még akkor is, amikor teljes mértékben a fogínyt érik. Az A3 Sonicare Prestige fogkefefej még erős nyomás esetén is kíméletes ápolást nyújt. Ez azért történik, mert a fogkefe sörtéi hajlanak, amely kompenzálja az alkalmazott nyomást.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Lekerekített profil

Ívelt profiljának hála a sörték pontosan ott hatnak, ahol szükség van rájuk. Az A3 Sonicare Prestige fogkefefej egy olyan alapos fejlesztés eredménye, amely megoldást kínálhat az átfogó és kivételes szájápolásra.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11 pótfej

Háromszög végű

Az egyes sörték háromszög alakú végződése még nagyobb felületen érintkezik a fogak felületével, ezáltal hatékonyabb megoldást nyújt az elszíneződések eltávolításában, mint a lekerekített sörték.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

BrushSync technológia

Körülbelül negyedéves használat után a fogkefefej lepedék-eltávolító hatékonysága csökken. Azonban mielőtt ez még megtörténhetne, a BrushSync**** technológia figyelmeztet, hogy szükséges a fogkefefej cseréje.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Könnyen cserélhető

Könnyedén rögzítheted az A3 Sonicare Prestige fogkefefejet bármilyen Philips Sonicare fogkeféhez. Csak pattintsd az új fejet a helyére.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Szakértők tervezték

Az A3 Sonicare Prestige fogkefefej az eddigi legátfogóbb kutatás és fejlesztés eredménye, amely a fogászati, mérnöki és tervezői szakma szakértelmét ötvözi. A végeredmény pedig egyetlen fogkefefej a teljeskörű ápoláshoz.

A3 Sonicare Prestige HX9092/11 pótfej
Philips Sonicare Prestige HX9092/11 pótfej
Philips Sonicare Prestige HX9092/11 pótfej
Philips Sonicare Prestige HX9092/11

Műszaki adatok

Kompatibilitás

Fogkefefej rendszer

Rápattintható

Alkalmas ezekhez a modellekhez:

2-es sorozatú lepedékeltávolító, 2-es sorozatú védelem a lepedék ellen, 2100-es sorozat, 3-as sorozatú fogínyápoló, DiamondClean, DiamondClean új generációs, DiamondClean Smart, EasyClean, Essence+, ExpertClean, ExpertResults, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare Platinum Connected, FlexCare+, Sonicare For Kids, HealthyWhite, HealthyWhite+, PowerUp, Prestige 9900, ProtectiveClean

Nem alkalmas ezekhez a modellekhez:

Philips One, Essence

A csomag tartalmazZA

Fogkefefejek

2 × A3 Sonicare Prestige

Tervezés és kivitelezés

Szín

fekete

A sörték lágysága

Lágy

Fogkefefej anyaga

Puha, rugalmas, gumírozott oldalak

Emlékeztető sörték

A sörték kék színe elhalványul

Méret

Alapértelmezett

Intelligens fejfelismerés

igen

Minőség és teljesítmény

Fejcsere

3 havonta

Tesztelték

Az optimális felhasználás érdekében

További jellemzők

*egy kézi fogkeféhez képest
** laboratóriumi teszt egy kézi fogkeféhez képest
*** Figyelmeztetés illóolajokra: Az illóolajokat tartalmazó fogkrémek károsíthatják a fogkefefejet. Kerüld az illóolajokat vagy kókuszolajat tartalmazó termékekkel való közvetlen érintkezést. Használatuk a sörték fellazulásához vezethet.
**** A BrushSync mód párosítás™ csak a BrushSync funkcióval rendelkező Philips Sonicare fogkefékkelkompatibilis.


Paraméterek

Típus

Típus Szónikus
Sorozat szerint Philips Sonicare
Rendeltetés Felnőtt

Mennyiség

Darabszám 2 db
Kód:  PHINH547
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HX9092/11
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20